Bajor csülök knédlivel recept
100 perc
A Bajor csülök knédlivel hozzávalói:
1,5 kg csülök
3 dl barnasör
1 dl étolaj
40 dkg búzaliszt
2 db tojás
8 db zsemle kockára vágva, pirítva
só, bors, petrezselyemzöld, babérlevél ízlés szerint
A Bajor csülök knédlivel elkészítési módja:
A csülköt előző éjszakára sörbe bepácoljuk, majd 160 fokon olajjal kikent tepsiben lassan ropogósra sütjük. A lisztet a tojással és a zsemlekockákkal összedolgozzuk, fűszerezzük, majd gombócokat formázunk és bő vízben megfőzzük. Savanyú káposztát párolunk mellé.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Szilvi0121, 2019. dec. 19. 11:51
A bajor csülök knédlivel elkészítési módja és hozzávalói.