Savanykás csirkeaprólék ragu recept
30 perc
A Savanykás csirkeaprólék ragu hozzávalói:
1 csg aprólék
2 kovászos uborka (csemege) kockázva
1 közepes hagyma kockázva
1 ek citromlé
2 ek olaj
1 ek liszt
hús- vagy zöldségleves (ételízesítős víz)
só, bors, snidling
A Savanykás csirkeaprólék ragu elkészítési módja:
A hagymát az olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk az aprólékot, sózzuk és átsütjük. Az uborkát a húshoz adjuk és felöntjük egy pohár levessel és fedő alatt puhára pároljuk, sózzuk, felöntjük a citromlével. A lisztet egy kis vízzel elhabarjuk, és besűrítjük vele a ragut. A végén snidlinggel szórjuk meg.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Szilvi0121, 2019. dec. 18. 19:04
A savanykás csirkeaprólék ragu elkészítési módja és hozzávalói.