Baconos-gombás csirketekercs recept

60 dkg csirkemell
40 dkg gomba
1 vörös hagyma
15 dkg reszelt ementáli sajt
12 vékony szelet bacon
1 tojás
olívaolaj
petrezselyem
só, bors
A Baconos-gombás csirketekercs elkészítési módja:
A csirkemelleket óvatosan vékonyra felszeleteljük, hogy majd meg tudjuk tölteni. Sózzuk és állni hagyjuk, amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát, a gombát felszeleteljük, olívaolajon megdinszteljük. Mikor elkészült, lecsöpögtetjük és összekeverjük a reszelt sajttal és a tojással. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet. A csirkedarabokon egy-egy kanál tölteléket elsimítunk, majd feltekerjük őket. Ezt követően bacon szeletekbe becsomagoljuk a csirkemelleket. Kivajazott tepsibe tesszük és 30-35 percen át 180 fokon sütjük, amíg aranybarna lesz. Apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük. Párolt zöldségekkel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. aug. 9. 06:43
A baconos-gombás csirketekercs elkészítési módja és hozzávalói.