Babával a családi élet (beszélgetés)
Tegnap be kellett mennünk egy nagy bevásárlóközpontba -hát, gyorsan menekültünk is.
A karácsonyt pedig itthon töltjük, apa-anya-baba. Család nem érti meg. 23-án lesz 3 hónapos a babánk. Nem akarom az országban keresztül-kasul hurcolni,amikor most szokja meg a saját bölcsőjét. Nagyszülők nem bírják megérteni, besértődtek és nem jönnek el az ünnepek alatt sem hozzánk, pedig hívjuk/hívtuk őket. Na, mit szóltok?
Szerintem a te hozzáállásodon múlik. Vedd figyelembe, hogy most egy csomó ember a taknyán csúszik a fura időjárás miatt. És a picikéket öltöztetni is nehéz ilyenkor.
Én is csak a muszáj helyekre mentem minimum 2 hós koráig, de simán láttam már 2 hetes babát is a bevásárlóközpontban. Szóval a szülő a döntő, hogy ő milyen laza, vagy megfontolt, vagy parás. Én a háromból a parás vagyok. :D
Innen egy diplomázó kislány tesztjét aki a kisgyerekes szülőket kérdezte volna,a mesékről!
Semmi rossz nem volt benne!
Ha nem holmi felesleges munkával töltenéd az idődet, hanem jó függő módjára itt lógnál, tudnád!😁😁😁
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Én nem vinném, de míg pici volt a babám nem is nagyon vágytam társaságra kb 3-4 hós koráig. A bölcsis-ovis-kisiskolás korosztály eléggé sok bacit hordoz...
De ismerek olyat, aki a 6 hetes babával kerti partira ment, túlélték.
Szia!Ez így hogy 2 hónapos koráig nem szabad ez butaság!
Én azt mondom hogy egy ebédre vagy egy vacsorára bármikor elmehettek,de azért egy esküvőt ne kelljen végig szenvednie!
Sziasztok!
Ti mikor vittétek nagy családi összejövetelre a babátokat? Enyém hat hetes. Van két unokatesója- ovis és kisiskolás. Igaz,hogy két hós koráig nem szabad?
További ajánlott fórumok:
- Az óvónők állandóan kifaggatják a fiamat a családi életünkről
- Miért unja meg valaki a boldog családi életet?
- Szörnyű családi élet, amiből nem látok kiutat
- Új élet kezdése babával
- Segítsetek életem első nagy családi szentestélyét rendezem!!! Van valakinek ötlete a menüvel kapcsolatban?
- A televízió és a családi élet