Ázsia Expressz, aki nézi, beszélgessünk róla! (beszélgetés)
Nem, még nincs vége. Ma extra hosszú és 22:10-ig tart.
Az Armandék tértek vissza a Csekkáék helyére. Erre írtam, hogy menj lottózni :)
Nekem tényleg nincsenek előzetes infoim a játékról, de most hogy beharangozták, hogy a Csekka milyen beteg, nem lehet, hogy Armandékat visszahivják a döntőre? Csekkának ez életébe is kerülhet egy megerőltető verseny.
OK tudom hogy él.
Nem mintha különösebben szimpatikusak lennének, de nekem hetek óta az az érzésem, hogy Ernőék fogják megnyerni
Ez a boritékos játék olyan hülyeség volt - lehet hogy csak szerintem - nem is néztem végig, de elég értelmetlennek tűnt
Van meglepetés, nem panaszkodhatunk.
Nekem nem tetszett, hogy "kisorsolták" ki esik ki. Ugyan volt rá lehetőség, hogy megszabaduljanak a borítékoktól, de mint láttuk ez nem volt egyszerű.
Csekkáékat nagyon sajnálom, mert a vége előtt betegség miatt feladni a legrosszabb. Gondolom kiszáradás és nagyfokú kimerültség lesz a diagnózis. Csekka fogyott szerintem legtöbbet a futások alatt, így nagyon nehéz lesz.
A műsornak viszont mennie kell - akárhogy - ki kell tölteni a műsoridőt.
Majd kap egy csomó infúziót, mindenféle vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Timit is rendbe hozták.
Kívánom, Csekkának a legjobb egészséget és azt, ha ki kell esniük, az nemes küzdelemben történjék.
Ha csak a játékot nézem, ők jobban teljesítettek mint Fanniék.
Elképzelhető hogy felajánlják..., bár a mai világban ez szinte kizárt.
Jól van. Látom, nem vagyok egyedül, aki még nézi a műsort.
Történt, ami történt. A show-nak folytatódnia kell.
Gáspáréktól nem tudunk megszabadulni. Több a szerencséjük, mint az eszük. Itt nem a férges hull.
Azt azért meg kell hagyni, hogy Katáék jól taktikáztak. Kiejtették a legesélyesebbet, Bennmaradt a bohóc, de lehet, hogy vissza nyal a fagyi amilyen mázlisták Gáspárék.
Én sem. Csalódott vagyok. Geri elmondta, hogy a bor magabiztossá tette. Rossz irányba indultak, nem hitt Timinek és veszítettek legalább 20 percet.
Azért érthetetlen, hogy Darinka elájul, kiüti a borivás, hisztizik, mégis remekül teljesít.
Fanni ugyan ez. A visítása, hisztije kiborító és győzni tud.
Ígérem, ez lesz a Győzővel kapcsolatos utolsó hozzászólásom.
Csak ha már szóba került a Romantic, leírom, hogy mit gondolok erről, és Győző helyéről ebben az együttesben.
Hiába kiáltotta ki magának Győző a frontemberséget. Nem tud énekelni (sem). A két lány vitte a hátán.
Én sem akarattal követtem soha, mert engem Győző viselkedése taszít, és ezt vállalom. Viszont ha véletlenül szembe jön velem egy hír vele kapcsolatban, akkor azért, mert nekem ellenszenves - nem fogok átkapcsolni. Hiszen a bulvár (megint csak szerintem) éppúgy hozzátartozik az életünkhöz, mint a politika, kulturális élet és sorolhatnám.
Nyilván nem fogok olyan műsort nézni, mint a Győzike show és hasonlók, de ennek ellenére valamelyest képben vagyok a „nagy showman” közéleti szereplésével.
Egyébként úgy rémlik, hogy a romantikos lányokkal is volt nagy balhéja. Összevesztek, volt öri hari, most meg, ha jól rémlik újra öri bari.
Írod: „Kár hogy az itt a gyalázkodók közül senki nem látta 20 évvel ezelőtt.”
Kár? Kinek? A rajongóinak? Én nem vagyok a rajongója, és bízom benne, hogy miután vége lesz ennek a műsornak, nem fog semmilyen hír formájában szembejönni velem Győzővel kapcsolatos hír.
Nem ítélkeztem, nem gyalázkodtam. A véleményemet pedig vállalom, mint mindig.
Ezzel lezártam a Győző-témát.
Nincs ezen mit csodálkozni. Egy ötvenes nő még gyönyörű, csinos és egészséges plasztikázás nélkül is. Az ellenkezőjét csak a fiatalok hiszik. Ők azt gondolják, hogy ez már a banya kor. Minden fiatalt megnyugtatok, hogy 50 évesnek lenni nagyon jó !
Visszanézve az ötvenes évem képeit, hát bizony nagyon tetszenek.