Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ciki, de szeretem az Ázsia Expresszt nézni. fórum

Ciki, de szeretem az Ázsia Expresszt nézni. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

28. Pipi57
szept. 9. 19:49

Én is nézem,és miért lenne ciki?

Különleges tájak,különleges emberek,és még különlegesebb szokások.

Valószínűnek tartom ,hogy akik elvállalták ezekben a műsorokban a szereplést ,nemcsak az anyagiak vonzotta őket,hanem az,hogy civil emberként nem jutottak volna el oda.

A ValóVilágtól százszorta többet ér,mert ez valóban a igazi valóvilágot mutatja be.

Nyilván nem vetekszik pl.az ATV -n sugárzott Géniusz tudásalapú műsorával ,de nem is az a célja ,mert nem azonos kategória.

27. tumbo2 (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 8. 13:26
nem értem miért,de biztos erre van igény.szomorú.
26. tumbo2 (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 8. 13:25
nincs.
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Papája)
szept. 8. 13:22
Sajnos a műveltségi vetélkedőt szerintem nem vállalnák be, előbb nyúlnak rothadó halak közé.
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Tumbo2)
szept. 8. 13:21
Norvégiának biztosan nincs csúnya, elmaradott vagy döbbenetes része.
23. tumbo2 (válaszként erre: 21. - Enissa)
szept. 8. 09:21
azt nem láttam.a múltkor voltak a lányomék4 napig Norvégiában,hát az is is gyönyörű volt.a gleccserek, meg minden.persze nekik kellett a vastag holmi.a helyieknek meg sem kottyant,rövid gatyában mászkáltak.nem csoda,hogy minden drága,külföldről hozatják.viszont lehetett bálnahúst kapni,bár én úgy tudtam,hogy védett állat,meg mindenféle halakat. az sem volt olcsó.de a fizetésükből telik rá.
szept. 8. 08:20

Mi jó az Ázsia Expresszben ?

Az, hogy bemutat tájakat, városokat, embereket, szokásokat, nem csak a csillogó oldalról.

Mi a ciki ?

Az, hogy gyakran megalázó módon teszik ezt.

Megalázzák a játékosokat és nem csak néha, hanem folyamatosan. Miért nem lehet értelmes, okos játékokat kitalálni. Miért kell folyton a xarban matatni, a mocsokban aludni, a helyiek nyomorát mutogatni.

Mind ez persze rányomja a bélyegét a játékosok viselkedésére. Olyan oldalukat mutatják meg, ami után már esetleg nem lesznek kedvencek.

Szerencsére van, akiből a jó emelkedik ki, mint a Cserpes apa-lánya párosból.

21. Enissa (válaszként erre: 20. - Tumbo2)
szept. 7. 20:31

Nagyon szép.

Nem tudom láttad-e már, hogy van egy lengyel kamionos, aki járja a világot, és minden országvan forgat, szépet, és mocskot.

Vietnamban is volt.

A napokban kaptam pont elő videót a fővárosból.

20. tumbo2 (válaszként erre: 7. - Morcika22)
szept. 7. 20:06
a múltkor Vietnámot néztem.nem is gondoltam volna,hogy ilyen gyönyörű.
19. tumbo2 (válaszként erre: 18. - Enissa)
szept. 7. 20:03
ezeket sosem nézem,mert nem érdekelnek.de a maunikát néha nézem.
18. Enissa (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 7. 19:16

Rengeteg dokumentumfilm van, ami bizony olyan dolgokat mutat be, amire nem is gondolnánk, hogy létezik, borzasztó körülmények között élnek emberek.

Mindezek ellenére, Téged ha kikapcsol, szórakoztat nézd nyugodtan szégyenkezés nélkül, egyikünket ez érdekel, a másikunkat meg más.

Itt is kevés az értelmes téma, mégis itt engedem ki a gőzt naponta, ritkán tartok szünetet.

Magamban elkönyvelem. De hülye vagy Enissa, értelmesebb dologra is fordíthattad volna ezt az időt, de jó agyzsibbasztó. :)

17. Enissa (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 7. 19:07

Én bevállalom, hogy naponta nézek a tévében műsorokat.

Azt is bevállalom, hogy magyar csatornát nagyon ritkán nézek.Nekem a celebektől, az országoktól is elmenne a kedvem. De megnézem a Csupasz túlélőket, mennyire bírják a "kiképzést", nálam ebben a kategóriában csak ez,ami belefér, nem állandóan természetesen.

16. Biciklis_ (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 7. 19:00
👍
15. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 7. 13:19
Szerintem is ciki.
14. Hansika (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 7. 12:43

Közben mär irt nekem , valaki, hogy ez egy TV müsor nälatok.

Sorry, hogy en ilyen oktondi vagyok, de a cimböl kiindulva nem mondtam olyan butasägot...

Nem mindenki läthatja a magyar TV adäst.

13. 94a06e9696 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 7. 11:57

És hidd el, ennnél van ott még lejjebb.

Mi sokat járunk ilyen harmadik világba, elsőre durva, sokadikra már fel sem tűnik :(((

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Myra)
szept. 7. 11:51
Azok amúgy nem a valóságot mutatják, csak a fancy részeket.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Hansika)
szept. 7. 11:51
Sose legyél büszke rá, hogy nem tudsz valamit! Ott a google. Ha pedig nem érdekel, hogy mi ez, akkor ne koptasd feleslegesen a betűket rá!
10. Myra (válaszként erre: 7. - Morcika22)
szept. 7. 11:50
Rengeteg természet film van, miért nem azt nézed? Vagy a National Geographic ot? Annak legalább értelme is van.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Enissa)
szept. 7. 11:39
A helyek érdekelnek és az emberi viselkedés is. De manapság már ciki a tévét nézni.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Morcika22)
szept. 7. 11:38
Én is így vagyok ezzel. Bár most nem csinálnak kedvet a helyhez, borzasztó állapotok vannak. Megnézem mindig a vlogjukat is Palival, meg a gyerekekkel. Most nem irigylem őket, nem tűnik jó helynek egyelőre.
szept. 7. 11:22
Én is szeretem nézni. Valszeg ez életben nem jutok el a Fülöp szigetekre, már ezért is érdemes nézni.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 7. 08:46
Ha ciki ne nézd, ha nézed, akkor meg nem ciki számodra, hanem megfogott benne valami.
szept. 6. 21:16

En azt sem tudom, hogy miröl van szo....

Valami uj MÄV talälmäny?

4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 6. 21:14
Én még úgy nem tudtam odakapcsolni, hogy ne két piros hátizsákot lássak 😀
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 94a06e9696)
szept. 6. 21:12
Azt tényleg nem néztem 😂
szept. 6. 20:48
Miért ciki amúgy? A Győzike sőt sem nézte senki, mégis mindenki tudta mi történik benne :DDDDD

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook