Ciki, de szeretem az Ázsia Expresszt nézni. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én is nézem,és miért lenne ciki?
Különleges tájak,különleges emberek,és még különlegesebb szokások.
Valószínűnek tartom ,hogy akik elvállalták ezekben a műsorokban a szereplést ,nemcsak az anyagiak vonzotta őket,hanem az,hogy civil emberként nem jutottak volna el oda.
A ValóVilágtól százszorta többet ér,mert ez valóban a igazi valóvilágot mutatja be.
Nyilván nem vetekszik pl.az ATV -n sugárzott Géniusz tudásalapú műsorával ,de nem is az a célja ,mert nem azonos kategória.
Mi jó az Ázsia Expresszben ?
Az, hogy bemutat tájakat, városokat, embereket, szokásokat, nem csak a csillogó oldalról.
Mi a ciki ?
Az, hogy gyakran megalázó módon teszik ezt.
Megalázzák a játékosokat és nem csak néha, hanem folyamatosan. Miért nem lehet értelmes, okos játékokat kitalálni. Miért kell folyton a xarban matatni, a mocsokban aludni, a helyiek nyomorát mutogatni.
Mind ez persze rányomja a bélyegét a játékosok viselkedésére. Olyan oldalukat mutatják meg, ami után már esetleg nem lesznek kedvencek.
Szerencsére van, akiből a jó emelkedik ki, mint a Cserpes apa-lánya párosból.
Nagyon szép.
Nem tudom láttad-e már, hogy van egy lengyel kamionos, aki járja a világot, és minden országvan forgat, szépet, és mocskot.
Vietnamban is volt.
A napokban kaptam pont elő videót a fővárosból.
Rengeteg dokumentumfilm van, ami bizony olyan dolgokat mutat be, amire nem is gondolnánk, hogy létezik, borzasztó körülmények között élnek emberek.
Mindezek ellenére, Téged ha kikapcsol, szórakoztat nézd nyugodtan szégyenkezés nélkül, egyikünket ez érdekel, a másikunkat meg más.
Itt is kevés az értelmes téma, mégis itt engedem ki a gőzt naponta, ritkán tartok szünetet.
Magamban elkönyvelem. De hülye vagy Enissa, értelmesebb dologra is fordíthattad volna ezt az időt, de jó agyzsibbasztó. :)
Én bevállalom, hogy naponta nézek a tévében műsorokat.
Azt is bevállalom, hogy magyar csatornát nagyon ritkán nézek.Nekem a celebektől, az országoktól is elmenne a kedvem. De megnézem a Csupasz túlélőket, mennyire bírják a "kiképzést", nálam ebben a kategóriában csak ez,ami belefér, nem állandóan természetesen.
Közben mär irt nekem , valaki, hogy ez egy TV müsor nälatok.
Sorry, hogy en ilyen oktondi vagyok, de a cimböl kiindulva nem mondtam olyan butasägot...
Nem mindenki läthatja a magyar TV adäst.
És hidd el, ennnél van ott még lejjebb.
Mi sokat járunk ilyen harmadik világba, elsőre durva, sokadikra már fel sem tűnik :(((
En azt sem tudom, hogy miröl van szo....
Valami uj MÄV talälmäny?
További ajánlott fórumok:
- Szeretem nézni a pattanásnyomkodós videókat.
- Beállítottuk az Outlook Expresszt, de a képek nem jelennek meg és a szöveg is értelmetlen.Mit tegyek?
- Kedvenceim a Tiktok pedikűrös videók. Szeretem nézni ahogy...
- Szeretem nézni a felhőket az ágyamban fekve, ahogy mennek az égen.
- Szeretem nézni, hallgatni az összeesküvés-elméleteket, néha...
- Holnaptól indul a Csupasz túlélők reality. Szeretem nézni...