Sonadoras! Aki nézi jöjjön beszélgessünk róla! (beszélgetés)
Huhh! Az elejéről én is, de röviden elmondom.
Jaqueline kidobta Manuelt, mert megmondta neki, h Hosé Luist szereti, erre Manuel randit kért a tanárnőtől. Terko pénzt lopott drogra, Hulieta elköltözött otthonrol, és hozzá költözött a doki is, mert a felesége kidobta! A vége az volt, h tesi órán voltak, és a Hulieta anyja meg a nővére bement az iskolába, h beszéljenek a lánnyal. És mikor Hulieta meglátta őket, h bementek a suliba, azon gondolkozott, nehogy lebukjon Jaqueline és Emília előtt, mert az anyjáról lerítt h szegény.
Sziasztok!
Le tudná valaki írni nekem hogy mi volt a mai sonadorasba? Sajnos lemaradtam!
Köszi!
de amugy agusztus
24-vagy 25-töl mennifog újra a sorozat+-ON
16:30-TÓL
Megkérte Pelambret hogy ölesse meg Jessikát. DE Catalina felvett egy vörös parókát, így azt hitték ő Jessy és kapott egy pár golyót. Én is sajnáltam, mennyi mindenem ment keresztül.
Na akkor erről is lemaradtam! Igaz nem néztem mindig, mert már nagyon kesze-kusza volt nekem:D De azért sajnálom, h Catalina meghalt! Am hogyan halt meg?
Már vége van. Tegnap volt a befejező epoizód.
de nincs vége,még ma adják a sorozatot!tegnapiba nem halt meg!csak megkérte pelámbrét hogy ölje meg jessikát!
Igen, ez volt a befejező epizód(tegnap)
De akkor most teljesen vége a sorozatnak?
jajj, hát ez tényleg nem mindennapi... pedi ő olyan szép volt :(
Catalina. Igen meghallt a végén.
Meghalt a csaj? hogy is hívják? :D
A csajok, szilikont néztétek? Nem semmi volt a vége. nem hétköznapi dolog hogy a főszereplő meghalljon.
Én régen nagyon szerettem ezt a sorozatot, és most is nézem!
Tényleg jó sorozat volt:)Én is azt vártam , hogy csak átváltoztatja már valaki Luciát.:P
Ááá, átvertél. Nem is 89-ben születtél. Így nem ír. Így öregebb vagy nálam! :-)))
Hozzám képest még most is az vagy... X-D
Én is szerettem nézni régen, de mostanában csak ritkán nézek bele. Még nagyon az elején vannak, majd ha átváltozik Lucia, akkor jobb lesz:))
Én emlékszem mindig az átváltozott Lucia szerettem volna lenni...:))
Szerelmes álmodozók:) Én is imádtam őket! Pedro Pablo :P
Nem is tudtam hogy újra adják,nincs Cool tv-m.Imádtam a Sonadoras-t!Az utolsó résznél a képernyőre voltunk tapadva a barátnőmmel.Óóó,milyen fiatalok voltunk.....
boldog kamaszkoromat idézi a sorozat,még gimis voltam, amikor ment
ja és a Bewerly Hills 90210:)
de a sonadorast is szerettem:)
most, hogy szabin voltam múlt héten, belenéztem:)
Régen láttam belőle néhány részt, anyám imádta. De most nem nézem, mert nincs időm és nem is érdekel. :-)
Én is szoktam nézni a Sonadorast amikor a kisfiam engedi:-) De régen is néztem.
Aha!A bemutatóból ítélve jó film.
Milyen új sorozatot? lesz folytatása?
Én az uj sorozatot várom:-)
Nagyon örülök, h a cooltv leadja ezt a régi sorozatot! Imádom nézni!
További ajánlott fórumok: