Az ovikban van őszi szünet? (tudásbázis)
Őszi szünet: 2011. 11. 02.- 11. 05.
Utolsó tanítási nap: 10. 28. péntek
Első tanítási nap: 11. 07. hétfő
az iskolákra vontkozik
ovik meg eldöntik, összevonnak-e, ha nincs bent elég gyerek
Ez elég durva... nálunk szerencsére nem csinálják.
Az őszi szünetről csak annyi volt, hogy megkérdezték, jövünk-e (egyébként a jövő hétről van szó szerdától szombatig). Bediktáltam, hogy szerdától péntekig jövünk, szombaton nem mert aznap kell vinnem 4 éves státuszra a kislányomat. Azt mondták, ha kevesen lesznek lehet hogy lesz összevonás, de nem valószínű.
Nem szóltak még mindig az őszi szünet miatt - fogalmam sincs egyébként, hogy mikor kéne lennie, de amin egyre jobban felhúzom magam, hogy szinte minden péntek délelőttre családi programot szerveznek. Kiplakátolják, hogy jöjjenek be a szülők is, aztán ebéd után vigyék haza a gyereket. A fiammal nem tudunk bemenni. Ennyi szabim sincs. Apjának meg pláne. Mondja, hogy ennek is, annak is a szülője is ott volt... Mindenki otthon vakargatja, csak mi dolgozunk a férjemmel??? Aztán meg mondják, hogy milyen programok maradnak el, mivel a szülőknek nincs pénzük (amik a tavalyi évben még voltak!). Menjenek el dolgozni...
Most pénteken is családi délelőtt. Apja, én is dolgozunk...
minden ovinak van lehetősége 5 nevelés nélküli nap kijelölésére. Gndolom, ezek voltak azok a napok. Ezt előre kijelölik, a szülőnek meg kell oldania.
Őszi szünet nincs az ovikban, illetve több helyen összevont csoportokkal működnek ilyenkor.
Nálunk nincsen.
Minthogy a munkahelyünkön sincsen, így ez a normális szerintem.
Amúgy az iskolában is fölöslegesnek tartom, még épphogy csak elkezdődött, máris szünet van... a hivatalos munkaszüneti napokkal is 4 nap szünetjük van, szerintem fölösleges gondot okoznak csak a családoknak az ilyen szünetek - mármint azoknak ahol dolgoznak a szülők.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekeim akkor is megkapják tőlünk az őszi szünetet....
- 2016/17 tanév: őszi szünet, téli szünet, tavaszi szünet, stb.
- Nálam volt egy hétig a kis 5 éves unokám az őszi szünet...
- Őszi szünet az óvodában - ti hogyan oldjátok meg?
- 2018/19 tanév: őszi szünet, téli szünet, tavaszi szünet, ünnepnapok
- 2017/18 tanév: őszi szünet, téli szünet, tavaszi szünet, ünnepnapok