Az normális, ha már 32 hetesen rendszeresen érzem a méhösszehúzódásokat? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem kb a 20. héttől keményedik a hasam, de összehúzódásaim csak kb 2 hete vannak, de nem rendszeresen. Nekem ez a két dolog teljesen különböző érzés.
A dokim azt mondta szedjek magnéziumot nyugodtan de ez természetes ilyenkor már! Addig amig nem rendszeresek, nincs görcs vagy vérzés, vagy magzatviz csorgás addig nem kell aggódni, de ha ezek közül bármelyik társul hozzá akkor irány a korház.
Mi a kettő között a külömbség?
Nekem is Kb fél óránként volt összehúzódásom a 32-34. héttől 41,5hetesen császároztak:( Az orvos mondta hogy a keményedés amit érzek, az összehúzódás. De nem fájt csak egy kicsit a végére már durva volt.
Oh, köszönöm, h ezt megosztottad velem is:))
Ezentúl nagyon fogok rá figyelni, h mikor milyen szót használjak, h bizonyos emberek nehogy félreértsék:))
Magnéziumot tán nem kéne:) Még a végén nem lesznek elég erősek a fájások... A 30. héttől nem igazán javasolják... Bár lehet én tévedek:) Én is éreztem hasonlót 24- 25. héttől. Végül a 41. héten szültem.
"Építkezik" a méhed...
Attol fugg mit jelent a redszeresen. Ha oranket vagy fel orankent akkor nem.
Ha naponta egyszer keteszer, akkor igen. A meh edz, keszul a szulesre.
Szia,
én is pont 32hetesen mentem be először, hogy érzem a méhösszehùzódádokat. Nekem cordaflex-et írt fel ar ovrvos, sok pihenést...
Végül tùl is hordtam a fiamat :)
Nekem a 21.héttől kemény volt végig és 29.héten és 5. napon szültem!
Mikor kellett volna akkor meg nem voltak fájások!:S
egy angol terhesvitamint szedek, amiben a mg is benne van. Az orvosom szerint ez normális, ez mindenkinél jelentkezik kb a 30. hét után, csak nem mindenki érzi ilyen gyorsan.
Inkább csak arra vagyok kíváncsi, h másnak volt-e ilyen tapasztalata:)
Köszi a választ.
Akkor jó, én is ezt olvastam és nálam is mindent rendben találtak eddig.
Mondjuk a gondolattól, h még 8 hetet így kell kibírni az elég kiborító:)
Köszönöm a választ.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Normális dolog az 22 hetes terhesen, ha méhösszehúzódás szerü fájások vannak?
- Reggelre rendszeresen elzsibbad, érzéketlen a jobb kezemen a kis és a gyűrűsujjam, hogy nem is érzem.Ha megmozgatom, elmúlik.Ez mitől lehet?
- Szerintetek, ha a 3 hónapos kisfiam szopizza rendszeresen az ujjait, illetve az öklét, az normális dolog?
- Alacsony kcal-os étrend mellett ha rendszeresen sportolok, sok vizet és zöldteát iszom akkor fenntartható a normális anyagcserefolyamat?