Normális dolog az 22 hetes terhesen, ha méhösszehúzódás szerü fájások vannak? (tudásbázis)
Szerintem is normális, főleg ha nem első terhesség. Nekem is korán kezdődött a másodiknál, s folyamatosan keményedtem egész terhességem alatt. Nálam a magnézium nem használt. Most 15 hetes vagyok a harmadikkal, de már pár napja érzem a görcsöket... Még nem erősek, csak finoman görcsöl. Először azt hittem a hasam, de már érzem, hogy a méhem.
Azt mondják pihenni kell ilyenkor, de én két gyerkőc mellet nem tudok...:-))
Szió!
Ne aggódj, pihenj valóban sokat, de ha már felmerült benned ez a lehetőség mindenképpen menj más dokihoz. A nyílt méhszáj nem a legjobb, de semmi gond nem lesz, csak sokat kell pihizned és vigyázz a fertőzésekkel. :))
esetleg valakit megkérhetnél, hogy hozzon a gyógyszertárból MagneB6-ot. az nem árthat.
ha éjszaka úgy érzed, hogy nem múlik a fájdalom, akkor érdemes lenne az ügyeletes orvost házhoz hívni. lehet, hogy felesleges a pánik, de nehogy gond legyen:)
Szia!
nekem 20 hetes terhes koromban kezdődtek a méhösszehúzódások, 3x2 Magne B6-ot szedtem és sokat pihentem. Azért a biztonság kedvéért kérdezd meg a dokidat!
fáradtságtól van, pihenj sokat és magnéziumot kell szedni, de az orvoshoz menj el!
nekem teljesen elmúltak a magnéziumtól
Nyugi! Nekem is voltak. Mennyi időnként jelentkezik?
lehet h csak a Braxton-Hicks féle összehúzódások, ha nem fáj, akkor nem baj!
ne legyen egy órán belül 4x
húha ez nagyon nem normális dolog!!!!
hívd a dokidat !és amíg el nem tudsz menni valahova hogy megvizsgáljanak feküdj le úgy hogy a lábad kicsit magasabban legyen mint a fejed!!!!!tegyél a feneked alá 1 párnát a lábad alá meg kettőt vagy hármat ez megváltoztatja a vérkeringést a méhben és enyhülnek az összehúzódások!!!!!(szülésznő)de mindenképp közöld az orvosoddal mert ez fenyegető vetélés is lehet!de nem akarlak megilyeszteni lehet hogy csak a szalagok húzódnak ahogy tágul a méh és azt érzed összehúzódásnak! mindenképp menj dokihoz!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mihez hasonlíthatnám a méhösszehúzódást vagy a jósló fájásokat?
- Az normális, ha már 32 hetesen rendszeresen érzem a méhösszehúzódásokat?
- 2.5 héttel a kiirt időpont előtt kezdtem el méhösszehuzodásokat érezni.Mikor várható a szülés ennek ismeretében?
- 27. hetesen méhösszehúzódásaim vannak! Szükség lehet orvosra?
- Terhességi cukor és méhösszehúzodás. Van összefüggés?
- Mioma okozhat méhösszehúzódást?