Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy velem érzett! Szerdán este engedtek ki a klinikáról, szerencsére jól alakultak a dolgok. Nagyon elfáradtam, kímélnem kell magam, azt mondták. Most benntartjuk a babát még a maradék három hónapra. Még egyszer köszönöm nektek!
Nem akarok hulyeseget irni,de ugy tudom ilyenkor a magne B6 segithet.Ha surusodnek,illetve nem mulnak a fajasaid akkor mindenkepp hivjatok orvost!Bar en amugyos hivnek,sose lehet tudni,inkabb jojjenek ki potyara,mintsem baj legyen.ird majd meg legyszi,hogy mi tortent!
Első terhességben a 27 hétben vagyok. Három órája folyamatos fájdalmat érzek az alhasamban és 1-3 percenkénti méhösszehúzódásaim vannak. Mivel még nem tapasztaltam ilyet és ilyen sűrűn sem jelentkeztek eddig a keményedések, ijesztőnek találom. Szerintetek szükségem lehet-e még most az éjszaka közepén orvos segítségére?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.