Az éttermekben a rántott sajtot abban az olajban sütik ki, amiben a rántott húst? (tudásbázis)
nem
a halas olajban sütik
egy adagot tényleg nehéz főzni.
megoldás lehet esetleg hogy 2 adagot főzöl, az egyiket megeszed ebédre, a másikat vacsira.
vagy ha olyan az étel, akkor több adagot főzöl, műanyag dobozba beleteszed adagonként, és lefagyasztod.
van ám rá megoldás, bár teljesen egyetértek, hogy nagyon sok helyzetben jól jön a rendelhető étel. (meghát azért ezek a szakácsok sokkal több féle ételt tudnak készíteni, mint egy átlagember, egész jó tippeket is lehet kapni, akár csak úgy is, hgoy az ember végignézi az étlapot:))
ja, hát igen, azt nem tudtam hogy merre laksz, valóban nem szállítanak sok helyre.
de nálatok a környéketeken nincs valami hasonló?
ha biztosra akarsz menni, akkor magadra főzöl.
A többit úgysem tudod felügyelni, ha vega, ha nem!
figyelj, ha már megrendelted, nyugodtan edd meg, nem lesz tőle semmi bajod:))
de ha tutira akarsz menni, akkor olyan helyről rendelj akik "tiszta" konyhával dolgoznak.
(javaslom pl a vegafutárt, vagy esetleg a vegafood-ot, bár inkább az előbbit)
olyan étterembe menj, ahol nem sütnek húst.
jutalmul sokkal érdekesebb ételek közül válogathatsz, mint a rántott karfiol vagy sajt:))
Szerintem igen. Egyébként nagyon meg kell válogatni, hogy az ember hova ül be enni. Azért akadnak még jó éttermek.
Vega vagy, azért érdekel?
Igen.
Miért gond ez?
További ajánlott fórumok:
- Te mennyi (hány százalék) borravalót adsz az éttermekben?
- Hogyan kell rántott sajtot sütni, hogy tutira ne folyjon ki?
- Milyen sajtból szoktatok rántottsajtot sütni, ami nem folyik ki?
- Olajban vagy zsírban sülve puhább a rántott hús?
- Tudja valaki, hogyan készül az éttermekben a rántott hús? Mitől olyan világos sárga a bundája?
- Lehet kókuszolajban sütni rántott húst?