Milyen sajtból szoktatok rántottsajtot sütni, ami nem folyik ki? (beszélgetős fórum)
camambert sajtot szoktam rántani, duplapanír(nekem az liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa) a széleit jól lezárom, odafigyelek, hogy kis apró lyuk se maradjon, és valóban forró olajban kell sütni! beletszed és pár másodperc múlva megfordítod, de legjobb, ha olyan sok az olaj, hogy elsüllyed a sajt, így nem is kell megfordítani, amikor felpuposodik, kiveszed és kész is.
camambert + ribizli lekvár (saját, házi készítésű) valami mennyei...:)
Teljesen mindegy, hogy milyen sajtot rántasz ki, a lényeg a dupla panír és az, hogy ne szúrd bele a villát.
Jobban szeretem, mint a készen-vett, előre panírozott dolgokat.
egyik sem folyik ki, ha rendesen bepanírozod és mindegyik nagyon finom
duplabunda, ez a titka
Igen,igen azt a kis zacskósat mondom,ami vízben van!Én leszűröm,és egy kicsit leitatom róla papírtörlővel,nehogy pattogjon az olajban! :)
Én így csinálom:liszt,tojás,liszt,tojás,zsemlemorzsa,nagy láng,forró olaj...sosem folyik a sajt szét,mindegy melyiket csinálom! :)
Nézd meg az olajat,mennyire forró!Úgy ahogy írtam!Van mikor úgy csinálom,hogy a kezemen van a panírmorzsa,abból morzsolok le,hogy megnézzem,mennyire serceg!Így tudom ellenőrizni az olaj forróságát!:)
Amúgy,szívesen!
kis mozarella jó ötlet!!!!!!!!!!köszi!
az amelyik vízben van és úgy árulják zacskóban?
mindenképpen kétszer panírozom amúgy de sokszor ez sem segít. A tojás hiánya miatt pedig állni kell hagyni sütés előtt. de lehet, hogy nem forró olajba tettem bele és azért folyt ki...
Én a panírozás után egy kicsit beteszem a mélyhűtőbe.
Majd forró olajban kisütöm.
Nagy lángon kell sütni,forró olajban,nem folyik ki!
Én úgy szoktam megnézni az olaj forróságát,hogy egy kis zsemlemorzsát szórok az olajra(nem,egy zacskóval,nem is egy csipettel,tényleg nagyon nagyon minimálisat),ha serceg akkor jó! :)
Szoktam venni kis zacskó Mozzarellát,és a kis golyókat panírozom be,isteni finom :)
Bocs, Pennyben.
Amúgy szia! :-)
Mi tojásmenteset készítünk tehát a panír más, de még nem sikerült jó sajtot találnom hozzá ami nem folyik ki és fínom is...
Köszi a tippet!
További ajánlott fórumok:
- Kötődő nevelés! Már a csapból is ez folyik.....
- Mi folyik a hátam mögött?
- Mi folyik itt? Érdekel?
- Alapozó....ami nem foltoz, nem folyik le, és nem olyan "mű"...Tudtok ajánlani?
- Mascarpone sajtból mit készíthetek még a Tiramisun kivül?
- Kopaszavatóra kell a zsűrinek sütit sütni.Mit tudtok ajánlani, aminek nem baj ha nincs hűtőben, nagyon finom, és praktikus, nem folyik szét?