Az algapor jótékony lehet az ételallergiásoknak is? (tudásbázis)
Akkor ez nagyon jól bevált!
Nekem tablettában szokott itthon lenni. A másik pedig folyadék, de abban többféle alga és aloe is van.
Mindegyik nagyon jó.
Az algapor az emésztésre nagyon jó és jó méregtelenítő, gyulladásgátló,lúgosító.
Ez egyik sem allergia. Akkor hisztamin szabadul fel, ez pedig az immunrendszer válasza.
Persze érdemes kipróbálni. Nekem az vált be, hogy a viszketést és gondot okozó ételeket egy időre kiiktattam. Pl.a magas hisztamintartalmú ételeket, a tejtermékeket húsokat. Főleg "szezonban".
Rossz a kérdésed, olyan nincs, hogy étel allergia.
Vannak bizonyos dolgok, amikre allergiás vagy. Azt kerülni kell. Az alga nem erre való - szerintem.
Az algapor jótékony lehet az ételallergiásoknak is?
Valaki próbált már ilyet? Milyen hatású volt?
További ajánlott fórumok:
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Hogy lehet kitartóan diétázni ha ételallergiám van? Csak mozgással lehet fogyni?
- Ki lehet nőni az ételallergiát?
- Tavaly a postán keresztül lehetett jótékonysági karácsonyi csomagot küldeni. Idén is van ilyen?
- Sokszor fáj a hasam, meg puffadok is, de képtelen vagyok megfigyelni mitöl! Szinte már mindentöl! Lehet, hogy ételallergiám van?
- Allergia - ételallergia? Mitől lehetnek ezek a tünetek?