Átvágott vaterán az eladó! Hogy tudom visszaszerezni a pénzem? (beszélgetés)
Én is régota Vaterázom. Sokszor utaltam előre. Mindig korrektek voltak az eladók. Jó kaptam olyan lámpát ami 3 nap múlva szétesett. Én ezért nem reklamáltam mert szerintem az eladó sem tehet róla, hogy ilyet is gyártanak. Viszont volt olyan termék ami nem váltotta be a reményeimet. Visszakaptam a pénzem postaköltséggel együtt.
Nekem szerencsém volt. Persze engem is bosszantana ha a pénzemért nem kapok semmit, vagy rosszat. Én sem hagynám annyiba!
Szánalmas.
Elvileg tudod a címét. Nem lehetne személyesen felkeresni?
Én jártam egyszer úgy, hogy vettem valamit, ki is volt fizetve, de terméket nem kaptam. Az eladót "zaklattam", de elérhetetlen volt. Olyan bosszantó... Később FB-on meglett, ott is ráírtam hónapokkal később, hogy "emlékeztessem", de semmi. Olyan gerinctelen emberek vannak, hogy az elképesztő... :-/
Egyébként próbáltad újraírni a lemezt? Úgy sem megy?
Képzeljétek miután adtam egy negatívot az eladónak ő is adott nekem egyet az alábbi szánalmas és hazug bejegyzéssel:
"Kedves "Vásárló" időközben kibánta magát, rájött hogy mégsem ilyen fitness kazettát szeretet volna vásárolni, ezért különféle koholt minőségi hibára hivatkozik (és a ZUMBÁBA nincs magyar nyelvű változat ezt vasárlás előtt is tudta)!!! Ilyen fitness kazetta megvásárlás után csak akkor lesz ember fitt, ha nemcsak megveszi a terméket, de használja is!"
Szánalmas, erre nem tudok mit mondani. Visszaírtam neki:
"Jót nevettem a negatív értékeléseden!! Köze nincs ahhoz amit írtam.
Nem baj hogy angol nyelvű, igazából a hang nélküli részeken tök
mindegy milyen nyelven van megírva.
Amúgy elég gáz a fogalmazás "kibánta magát", meg a helyesírási hibák. :))))
Gyenge kritika!!!"
Az ebaynek nagy előnye, hogy paypallel lehet fizetni, azaz az ember 30 napon belül visszahúzhatja a pénzt. Én egyszer meg is tettem, mikor a 29. napig se érkezett meg a csomag.
Az eladó még írt is valami fenyegetőzést, hogy csak azért nem jött meg, mert ÉN nem mentem el érte a vámhivatalba (itt már hangosan röhögtem), de miután továbbítottam az ebay ügyfélszolgálatnak, jól fenéken billentették a csókát, nekem meg megköszönték, hogy írtam, szóval az ebay ilyen szemontból is jóval "emberbarátabb"
Na én ezért vásárolok CSAK utánvétellel. Mocskos egy világban élünk, nem bízom meg idegenekben.
Hiába tetszik a termék, ha a lehetőségek között nincs utánvétel, akkor felejtős a számomra.
Na, adtam neki negatívot, leminősítettem.
Rosszul vagyok az ilyentől :((( nem szeretek mással haragban lenni vagy. Végül ezt írtam: Dvd-ket vettem tőle amik nagyon karcosak voltak. Több fejezetnek nincsen hangja és a menüből
lejátszás nem lehetséges. Elvárható, hogy egy zenés dvd-nél legyen hang!!! HASZNÁLHATATLAN!!!!!
Negatív, csalódás, nem ajánlom!!!
Karcosak a lemezek, gondolom mielőtt elküldte megtörölgette, meg már agyon is használta. Arra hivatkozott, hogy ő is úgy vette, de mivel ugyanaz mint ami neki is megvan ezért adja tovább.
Úgy érzem neki hiába is reklamálok nem érinti meg.
Írtam neki, hogy vállaljon felelősséget azért amit eladott. Ezt a sort gondolom átugrotta.
Hát erre még nem is gondoltam hogy a lapitopin nézzem meg :)
Gondoltam Zumba dvd, jó zene, jó hangulat, beteszem, felnyomom a hangerőt, 5.1, és a nagy tv előtt tiprok rá. :DD
További ajánlott fórumok:
- Elhagyott a vőlegényem és szeretném visszaszerezni
- Szerelmem visszaszerzése agykontrollal
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Hogyan lehet visszaszerezni egy kutyát, ha a megtalálók nem akarják visszaadni?
- Van esély biciklit rendőrségi úton visszaszerezni?
- Hogyan tudnám visszaszerezni a régi lapos hasamat?