Átlagosnál magasabb HCG mit jelenthet? (tudásbázis kérdés)
Nekem a hcg-m elég magas, asszem
3588,0 U/L
Csak egy magán klinikán voltam vérvételen
okt 11.e volt az utolso mensim, azota 6 hét telt el, szoval kb 4 hetes terhes vagyok.
Vajon tényleg lehet iker, ha ilyen magas?
másfél hét mulva kell Uh ra visszamennem, mert ezen a héten nem látott rajta semmit
Sziasztok!Ma kaptam meg a 12.het genetika labor eredményemet és kicsit aggódom mert a szabad -hcg korr mom az egy picit magas megengedett 0,40-2,50
nekem a megengedetnél 10-el több azaz 2,61!
élet kori kockázat 1:10000!
kell aggódnom?
Nekem 7 hetesen csak hasi uh volt és gyönyörűen látszott minden és volt szívhang is:)
Hüvelyi uh-ról csak hallottam eddig:)
Egyébként terhességet nem fejeznek csak úgy be, kell egy kontroll uh a műtét előtt.
Egy ilyen korai terhességet csak hasi UH-on nézni meredek is lett volna...
Gratulálok!
szuper hír de jó hogy csinált hüvelyit is mert különben bele se gondoljunk mi lett volna:(
És még az korántsem biztos ezek után hogy tényleg csak 1 baba van még lehet másik mert szép magas a hcg-d:) Én hallottam már olyanról hogy valakinek először 1 babát láttak csak aztán a 12 hetes uh-n előkerült a 2. is:)
de örüljünk az egynek is:)
Na, voltam UH-on. Képzeljétek el, hogy a hasi UH-on, ismét nem látszódott semmi, csak egy üres petezsák, mondta a doki, hogy nagyon sajnálja, de ebből baba nem lesz.
Utána még azért a hüvelyi uh-al rám nézett, és lás csodát, a petezsák legeslegsarkában ott volt elbújva, egy 11 mm-es embrio, melynek már a szívhangja is volt. :) 7 hetes terhességet állapítottak meg. Kaptam még fényképet is, hogy nézzem meg, hogy mennyire elbújt! :D
semmi csak uh-n látszik:(
nekem végig ugyanúgy terhe tüneteim voltak és mégis üres volt a petezsák:( 9 hetesen fejezték be:(
És van valami jele, tünete, ha üres a petezsák?
Nekem hányingerem van reggeltől, estig és nagyon fáradt vagyok egész nap.
Iker terhesség, vagy előre haladottabb terhességi kor lehet az oka...
nyugalom :) biztos minden rendben lesz!
sajnos üres petezsáknál is emelkedik a hcg sőt az üres petezsák is nő tapasztalat 1 hónapja volt emiatt missed ab-om:(
Viszont a magas hcg tényleg utalhat iker terhességre de a nyújtott petezsák az nem a legjobb jel.
majd írj mi van
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- A vérképemen a húgsavszint magasabb a szokásosnál. Mit jelenthet ez? Tudna valaki segíteni?
- Neuron-specifikus enoláz magasabb szintjéről (17, 7 ng/ml) tud valaki valamit mondani, hogy mit jelenthet?