Árfolyamrögzítésnél azaz szerződésmódosításnál lakást lehet-e cserélni? (tudásbázis)
Tessék még is csak lehet cserélni.
De sajnos sok ember ráhagyja az ügyéntézőre amit mond és nem haladnak egyről a kettőre.
Érdeklődés és ennyi az egész.
:D
:D
MÉG JÓ,HOGY NEM HALLGATTAM RÁD vivcsii
De azt gondolom,hogy ők tévednek....2-nő egymás mellett és egymást kérdezték ugye igazam van????,,??,
Ők azt mondták ez nem otp-s szabályzat hanem államszabályzat.
Nem kell nekik mindent elhinni ,lehet ott ülnek napi 8 órában de ők sem lehetnek benne biztosan.
A közjegyző meg már csinált ilyet többször,hogy a hitelt átvitték...ő szerintem már több papírt látott,mint az otp-s hölgyek.
Az érdekelne ,hogy az államszabályzatot,hol tudnám megnézni,mert nem találom...........
Ezt értem pár hete voltunk bent és az ptp engedi a hitelt átvinni egy másikra.
De mivel az árfolyarögzítést már aláírtuk így már azt mondták,hogy nem lehet.Ezt nem az otp dönti el hanem az államszabályzat...ezt mondták az otp-ben és erre mondta a közjegyző,hogy igenis lehet átvinni a hitelt...mivel ugyanúgy van tovább fizetve.
Tud valaki ebben segíteni nekem?
A közjegyző azt mondta lehet hisz a hitelt nem folyásólja be de az otp-ben a nők az mondták nem lehet.
Így már nem tudom és sajnos sehól nem találtam ahól erre vannak pontok rendszerezve
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Eltartási szerződést kötnék
- Házassági szerződés: igen vagy nem?
- Tehet ilyet bank, hogy a szerződésben kötött futamidőt meg hosszabítják 2 évvel az adós tudomása nélkül? Nem fix a hiteltörlesztő.
- Lehet-e útlevél nélkül utazási szerződést kötni?