Anyukám (13 éve) november 28-án halt meg. Nekem november... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nyugodjon mindenki ősei békében!
Nem kivánják ők hogy szomoruan emélékezzünk rájuk
Én nem tudom mikor született és hunyt el nagyanyám, apámnak nem tudom a halála dátumát, és nem tudom anyám születésnapját és halála napját
Semmit nem jelent!
Jó szívvel emlékezek rájuk, köszönöm a lelki támogatásukat és annyi
Többet már úgysem tudunk tenni értük.
Sajnálom!
Boldog születésnapot kívánok!
Azt meg engedd el, hogy azért te nem érzed jól magad, mert ez a sajnálatos esemény akkortájt történt.
Az anyukám József napon halt meg. Utáljam a Józsikat? A fiam születése utáni napon temették. Ne ünnepeljük a fiam születésnapját?
Az apósom karácsony szenteste reggelén halt meg, nem kellene karácsonyoznunk? És még sorolhatnám a párhuzamokat.
Ne tedd ezt magaddal! Nem hinném, hogy anyukád azt akarná, hogy miatta boldogtalan legyél és ne tudj örülni semminek.
Ráadásul úgy, hogy már 13 éve történt.
Amikor ilyet hallok/olvasok, akkor mindig azt gondolom, hogy van ott más probléma is, ha ezt képtelen valaki feldolgozni.
Ja, a nagymamám december 1-én halt meg, de én most is szabin leszek ezen a napon, sokszor eszembe fog jutni a mama, de azért feldíszítem a lakást.
Fel a fejjel!
Együtt érzek veled! Nekem 14 éve halt meg Apukám,a Nagymamámnak előtte 1 nappal van a szülésnapja a Keresztanyámnak meg utána 1 nappal :(
Én soha nem fogom feldolgozni az elvesztését :(
További ajánlott fórumok:
- 2009 novemberi babák
- 2010 novemberi babát várók
- 2008 Novemberben születendő babák
- 2007 novemberi babák
- Nyertem a kaparós sorsjegyen, amit anyukám vett nekem és most kéri a pénzt.
- Segítsetek Nekem, Anyukám ma kapta meg a vérképét és picivel több a GGTszintje annyi mindent lehet olvasni itt ... Szerintetek mi lehet?