Segítsetek Nekem, Anyukám ma kapta meg a vérképét és picivel több a GGTszintje annyi mindent lehet olvasni itt ... Szerintetek mi lehet? (tudásbázis)
Semmi, na aggódjatok!
Nekem a pajzsmirigy betegségem miatt szokott magasabb lenni, amikor duplája lett a felső referencia értéknek, akkor írt fel gyógyszert a dokim, de nem szedtem, hanem vettem májvédő teát és máriatövis teát és azzal rendbe tettem, az utolsó vérvételen nekem is 40 volt, de nálunk 38 a felső referencia érték. Nekem magasabb volt a koleszterinem és a trigliceridem is.
Ha valakinek az italtól magasabb, akkor neki nem csak ennyivel, hanem több százzal magasabb.
Nekem epekövem volt, amikor 85-ös volt az érték.
Lehet esetleg valami gyógyszer mellékhatása is.
Ne ijedjetek meg, nekem magasabb maradt a határértéknél sajnos, de minden orvos azt mondta, nincs jelentősége, ha minden más jó.
nem semmit sem éppen ez az,hogy egy korty alkoholt sem iszik... se semmi gyógyszert...
köszönöm a válaszodat!! :)
A máj működésével függ össze, máj méregtelenítő kúrával könnyen lentebb vihető.
Bármi gyógyszer, vegyi anyag, alkohol, tartósító egyéb egészségtelen dolog okozhatja.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- Szerintetek normális, hogy az anyukám...
- Összevesztem anyukámmal
- Nyertem a kaparós sorsjegyen, amit anyukám vett nekem és most kéri a pénzt.
- Kisemmizem az anyukámat, vagy éppen ő teszi ezt velem?
- Hanyagság, ha a kötelező védooltást anélkül adja be az orvos, hogy megnézné a vérképet?