2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
hát nem tudom mi lenne jó,de már kivagyok néha.Elfáradnak az idegeim a két gyerektől.Gondolkodom az ovin,hátha az javítana,mármint az energiát kicsit leadná amire hazaér.Viszont ha nem muszály ,nem tudom mennyire jó?Jó ötlet a gyereket oviba küldeni ha nem muszály?
szia
Nálunk is hasonló a helyzet. Martin egy akaratos kopé. Semmi se hat rá. én rácsapok a fenekére is. de az se hat. Már azt mondja h csapjál csak.
Neki is túl sok esze van korához képest. Túl engedékeny vagyok., Bár ő nem hisztizik csak pár percig, de nagy nagy kopé. Nagy elevenség, és én se tudom h kezeljem, büntessem őt. Mert a sarokba nem ül meg. Már gondolkodtam h nem kapcsolok neki mesét 1 hétig ha rossz hátha ez segít de én már abba se hiszek.
Ja! és kösz hogy itt vagytok, tök jó hogy fenntartjátok a topic-ot !
Sziasztok! Nagyon örülök hogy újra itt lehetek. Üdvözlöm azokat is akiket nem ismerek,és a régi sorstásakat is. Még nem volt időm végigolvasni, de igyekszem. Röviden csak: csapás,veszteség nagy és fájdalmas, birtok, munka:sok és bejött, sikeres. Gyerek meg ! Hááát. óvodás. Mostanában inkább a földrendést vagy a cunamit jobban viselnénk. Bogikám egy sárkány.Én meg mint a liba kivagyok.
sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni,ti hogy "büntetitek" a kicsiket ha "rosszak"?Az én fiam túl eleven,persze inkább mint beteg,de már néha nehezen bírom.Nagyon akaratos,hisztis.Helyén van az esze,túlságosan is:) Ha valami nem úgy zajlik ahogy Ő kigondolta,vagy csak a kistesótól nem veheti el kedvére a játékot,képes ájulásig hisztizni(a végén már fel kell mosdatnom,hogy vegyen levegőt),fenékre csapni nem szeretnék,valami más érdekelne,ami a hasonló temperamentumu gyerekeknél már bevált. Néha már úgy érzem én rontottam el valamit,és totál kétségbe esek,mar a bűntudat,hogy én rontok el valamit?A kisebbik fiam egész az ellenkezője,nem sír,csak ha megüti magát...szépen játszik egész nap,ha nem főzök akkor velem játszanak,ha ez idő van akkor Ő egyedül a nagy meg veri magát a padlónak.Mit tudtok tanácsolni?
Boldog szülinapot kívánok minden 3 éves kismanónak!!!!!!!!!!!!
sziasztok
BOLDOG 3. SZÜLINAPOT MINDENEN GYERKŐCNEK!!
Nalunk nagyon nehezen megy az egesz. Pedig mar szeptember ota jar oviba de meg mindig siras van az elvalasnal. Persze kozrejatszik az is hogy franciaul nem beszel meg a picur. Ha franciaul mondja az ovono neki a testreszeket pl , akkor mindig az a valasz ra hogy nooo. Es elmondja neki magyarul :)))
De kar hogy kihalt ez a forum. Pedig mar ovisok lettek a babaink.
Szia Csibe!
Gratulálunk a tesóhoz!!
Bálint és Csodapók :)
sziasztok
mi majd október vége felé kezdjük az ovit.
megszületett a tesó augusztus 20án. nem unatkozom. jó tesók. Kristóf eszik, alszik jó baba nagyon.
Nekunk mubor van 2 is itt is otthon is es nincs kikopva... na persze apolni kell. Ha nem sikerul megvaltoztatni akkor se ess ketsegbe a lenyeg az apolas :)
Sziasztok!
Nagyon rég voltam itt.Bocsánat ezért, csak egy kicsit felgyorsult az életem.Olvasom, hogy már a 2.babákat várjátok, GRATULÁLOK nektek!!!
Kérdésem lenne:)
Nics valakinek műbőr űlőgarnitúrája? Mert megrendeltem , de most már néztem az expressen pár képet és azok ki voltak kopva?Még meg tudom változtatni a huzatot.
ajon melyik a tartósabb????
Szerintetek inkább szövet legyen?
Köszi
vagyunk ám mi is csak kevés az időm itt :D
En tudtam hogy igy tud beszelni , mert a lanyom mar 2 evesen anyit beszelt hogy estere zsongott a fejem :DDD
Hat az itt van nemsokara :D Kicsit irigyellek , bar nekem mar van 2 :D Es mar oreg vagyok a harmadikhoz :P
augusztus 15re várjuk a tesót!!!
az biztos ez a duma nem semmi, nem is hittem volna h egy 2,5éves így tud beszélni.
:))) Hat igen ha egyszer elkezdenek beszelni :)))))). Mikor szuletik meg a kisocsi?
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))
sziasztok
én imádok itt élni, engem nem zavar h szar a helyzet itt.
én nem tudnék elmenni, túl sok embert kéne itt hagyni.
mi is jól vagyunk, növekszik a pocim, öcsi kis nyugi manó odabent.
Martin meg kis kopé, annyit beszél, h néha szólni kell neki h csönd legyen.
Én sem :S már terveztük, de akkor még élt anyósom, vele meg nehéz lett volna váltani. Így viszont nem volt :) Detti is élvezi nagyon, mi meg kifejezetten imádjuk Angliát :)
A mostani helyzetben ami otthon van ezen egy cseppet sem csodalokzom :(
Na latom csak nekem kelett megszolalnom es felelenkul a tarsasag :D Ennek szivbol orulok!
pusz csacsám :))) Lia vagyok :)
Mi már Angliában élünk lassan 2 hete :) Sokkal jobb itt :) A naplóimban leírom az itteni élményeket, nagyon élvezzük :) A munkánk is folyamatban már :) Magyarország, bevallom : abszolút nem hiányzik !
Sziasztok!Én is örülők hogy írtál Csacsa!remélem jól vagytok!
sziasztok
de jó csacsa h írsz!!!
De jó, hogy írtál már olyan régen nem jelentkeztél. Nálunk a nagy változás, hogy már csak alváshoz van pelus. Ma vettük meg a gyerekágyat, kiváncsi vagyok hogy fog tetszeni Boginak.
Szep napot mindenkinek!
Sajnalom hogy igy szetszorodtunk azok utan hogy egyutt vegig csinaltuk a terhessegeinket es olyan kivancsi vagyok a bbakra mi lett veluk.
Krisztian egy nagy csibesz lett :D Meg nem bimbizik ( tudna de nem hajlando) es meg nem is beszel jol, szavakat osszekot de neha keveri a franciaval :D De mindent leutanoz. Egy ket szint mar feismer, es nagyon gyerekbarat ... nem lesz gond az oviba ha vegre szobatiszta lesz :D
HOgy vagytok csajok? Es a babak?
További ajánlott fórumok: