2007 novemberi babák (beszélgetős fórum)
Boldog 4. szülinapot kívánok minden kisgyereknek akikért létrejött a 2007. novemberi babák fórum!
Üdv:Kezdőanyu
Hát pl. arra, hogy új néven jelentkeztem. erre vártam valami reakciót. meg valami kis eszmecserére is vágytam volna, csak sajnos úgy tűnik, már senki nem nézi a fórumot.
Tegnap írtam a naplóba. Jaaaaa! Most értettem meg, hogy mit is értettél meg a naplóval kapcsolatban!:DDDD Igen, kicsit el vagyok havazva most, hogy estig dolgozok:( De majd csak megszokom, néhány hét alatt belerázódok:)
Nálunk pont fordítva van, mi délelőttönként vagyunk itthon (mármint ha szabadnapos vagyok). Gyerek játszik, én főzök. Most, hogy nincs már ovi, időben kell virítanom az ebéddel.
Alvásidő alatt meg jöhet az egyéb házimunka vagy esetleg egy kis henyélés (ja...persze...szép is volna. de azért vágyom rá:) ), délután pedig játszótér egészen estig.
Na ezt viszont most én nem értem...milyen naplós dolgot?
egyébként szia!:)
Szia! Mire kellett volna válaszolni????
Amúgy hogy vagytok? Rég nem írtál a naplódba :-(((
Én most hogy Bencus is itthon van szüneten, délelőtt délután játszin vagyok, a többi időmben háziasszonykodom.... ilyenkor estefelé meg mostanában bele vagyok merülve egy fórumba ill. néhány érdekes emberkével vitázunk(de minek?).
Sziasztok!
Még mielőtt nagyon meglepődnétek, Klau vagyok!:)
A mai napon egyéb okok miatt töröltem magam, így ezentúl ezen a néven találkozhattok velem:)
Röstellem, de az a helyzet, hogy nem minden napló címére emlékszem pontosan. Megkérhetnélek benneteket, hogy üziben elkülditek a naplótok címét, hogy újra felvehessem a kedvencek közé? Köszi!
Hamarosan újra jelentkezem! Előbb-utóbb nekünk is lesz új naplónk, most nincs időm ezen ügyködni.
Egyébként mindenki jól van?
Felénk a gyomorfájós,hasmenős vírus portyázik.
Máté is itthon van,bár nem megy (még) a hasa,de fájlalja a pociját.
Szia!
Nálunk szeretik a gyerekek a joghurtot,túrórudit,tejszeletet,túrókrémet,esetleg valamilyen péksütit.
Máté meg kolbászt akar mindig este enni :)
Hülye kérdés, de felteszem. Ti milyen tízórait, uzsit szoktatok adni a gyerkőcöknek? Régen gyümölcs volt nálunk ilyenkor, de most nem igazán tudom beletuszkolni. Hetente néhányszor eszik gyümit, de sajna nem minden nap. Sokszor tanácstalan vagyok, hogy mit is adjak. Nem lehet mindig vajas kenyér, meg felvágott vagy melegszenya.
Ja, és vacsorára rászokott a meleg kajára. Míg néhány hónapja csak hideget evett, most csak főtt kaját hajlandó elfogadni.
Sziasztok!
Azt mondták, hogy mára kora nyárias idő lesz. Hát nem tudom, hogy hol, mert nálunk elég gáz idő van:( Délutánra ugyan kisütött a nap, de elég szeles és hűvös az idő:( Kicsit tépelődök, most vigyem manót biciklizni vagy inkább maradjunk itthon? Így is folyik az orra, nem szeretném, ha rosszabbodna. Viszont szegénykém nagyon menne. Amióta megtanult biciklizni, le sem akar szállni róla:)
Sziasztok!
Ne is mondjátok!Máté kérte a kesztyűt reggel(tegnap is),és bizony rá is adtam,a jeges szél....basszus májusban :(
Talán hétvégére jobb idő lesz.
Sziasztok!
Nálunk is elég karcos és szeles is az idő:( De legalább süt a nap:)
Az én fiacskám is állandóan nyáriasan akar öltözni, ha rajta múlna, mezítláb menne mindenhová:)
Csajok mára olyan hideg lett itt, hogy reggel bizony vacogtunk...
Bence meg hisztizett hogy ő szandiban akar oviba menni(ezt kb. a fél lépcsőház hallotta).