Anyukák, akik 3 évig maradtatok otthon a gyereketekkel, a 3 év letelte előtt mennyi idővel mentetek be a munkahelyetekre? (tudásbázis)
4. Nusika74
2011. jún. 30. 00:49
Szia nekem július 8.-án jár le a GyES-em ,és e hónap elején szóltam be telefonon hogy szeretnék menni dolgozni.Kiszámolták hogy mennyi szabadság jár és hogy mennyit kell időarányosan meghagynom az év hátra lévő idejére .A szabadság letöltése után mehetek melózni .Persze ez mindenhol máshogy mükődik ,ezért nem árt telefonon tájékozódni a munkáltatódnál.
3. Cipike75 (válaszként erre: 2. - C6beeeb07a)
2011. jún. 28. 19:09
Szia, én januárban szóltam, hogy márc.3-ától kiveszem az összegyűlt szabijaimat..Ugyanaz a munkakör, semmi változás....
2. c6beeeb07a
2011. jún. 28. 19:06
Szóval úgy hallottam,hogy a munkába állás előtt 5 hónappal jelentkezni kell.Ez igaz?
Nálatok hogyan volt?Ugyanabba a beosztásba vettek vissza?
Köszönöm!
1. c6beeeb07a
2011. jún. 28. 19:04
Anyukák, akik 3 évig maradtatok otthon a gyereketekkel, a 3 év letelte előtt mennyi idővel mentetek be a munkahelyetekre?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Milyen volt a munkahelyeteket otthagyni, majd visszatérni amikor GYES-re mentetek?