Milyen volt a munkahelyeteket otthagyni, majd visszatérni amikor GYES-re mentetek? (beszélgetés)
Ne izgasd magad.
Minden változik. nem nagy kaland.
Gondolom nem vagy becsontosodott öreglány.
én is multinál dolgozom, lassan 22 éve és igy van ahogy irod
megkönnyebbülés volt eljönni GYES-re, nagyon feszitett tempo volt
örültek hogy visszamentem mert pont ugyanott folytatták, tul sok munka és emberhiány
de valóban, kb a 0-ról kezdtem... nem volt könnyű. de előre nem érdemes parázni, az ember ugyis teszi a dolgát, aztán lesz valahogy
5-6 hetet voltam otthon szülés előtt. Először egy hosszú szabinak tűnt csak. Aztán gyerekkel mellett már gondolkodni sem volt időm. De azt hittem, ez az otthonlét az örökkévalóságig fog tartani, de elröpült 2 szempillantás alatt.
Az első Covid lezárás alatt kellett újra munkába állnom. Bezárták a bölcsit, azt a munkát kaptam, amit nagyon nem szerettem volna, nem volt nekem való. Nagyon rossz időszak volt. De kb. 1 év után rendeződött minden, összeállt az élet minden darabja egy egésszé.
Ha fontosabb a munka mint egy család,akkor ne vállalj gyereket...
Ha annyira vágynál egy gyerekre,nagy ívben letojnád a lent leírtakat.
Isteni🤩🤩🤩
Szar!🙈
Én egy külföldi multinál dolgozom mint beosztott. 5 éve vagyok a cégnél és nagyon szeretem a légkört, a munkát, a kollégákat. És mint multi, folyamatos változások vannak szinte hetente. Új munkafolyamatok, régiek változása, pozíciók megszűnése. Tehát bele sem tudok gondolni, hogy 2-3 év alatt mi fogadna amikor visszatérek.
Akik visszatértek 3 év után: új pozícióba kerültek, mert a régit elfoglalta más. Szinte mintha új dolgozók lettek volna annyit változtak a programok, a folyamatok. Félelemmel tölt el, hogy a nulláról kellene kezdeni majd.
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Anyukák, akik 3 évig maradtatok otthon a gyereketekkel, a 3 év letelte előtt mennyi idővel mentetek be a munkahelyetekre?