Anyagiak, hogy tudnék felállni? (beszélgetés)
Szuper!
Gyors gyógyulást!
Tartsd be az orvos utasításait!
Túl vagyok műtéten, kicsit fájt, most meg ég eléggé, teljes homály, de majd biztos alakul. Nem akarom sokat nézni a monitort. Most már egyáltalán nem látom a telefonomat, olvasni se tudok papírról, szemüveget meg még soká írathatok. Gondolom idővel alakul.
Akik gondoltak rám, azoknak hálásan köszönöm.😀
Ne félj! Minden rendben lesz!
Sokaknak javul a látásuk is, azaz azt hiszem mindenkinek.
Jelentkezz a műtét után!
Békés megyében nem 6 jegyűek a telefonszámok?
Nekem ez soknak tűnik a vidéki számokhoz képest.
Gondolj arra, hogy nem fog fájni, hátha bevonzod!!!
Tudatában vagyok, hogy nehéz arra gondolni, de ha engem műtöttek, valahogy belenyugodtam, hogy lesz, ami lesz.
Szerintem ne aggódj ezen. Főleg, hogy feltöltőkártyás a telefonod és csak pár forint van rajta. Különben valami külföldi szám lehet.
Engem a múltkor valami Sri Lanka-i telefonról hívtak. Nem vettem fel, hanem utána letiltottam.
A szemműtétedhez drukkolok. A másik szemed már megvolt és jól sikerült, ugye?
Ezt ki lehet védeni.
A szolgáltatótól lehet kérni, hogy se kimenő, se beérkező emelt díjas hívást ne engedélyezzen.
Drukkolok! 🧡
Kórházban lesz, vagy 1 napos sebészeti beavatkozás?
Az egy naposok, amikor bejöttek mondjuk 14 órára, 16-07 órakor már mentek is haza, letakarva a szemük a műanyag fedővel.
Azt mondták nem éreztek semmit, a félelem nagyobb. Én is izgulnék, hogy a szemben matatnak.
Tudom, más téma, de e miatt nem akarok újat nyitni.
Felhívtak erről a számról: +68 989 56290
Milyen szám lehet ez? Próbáltam keresn i, de azt íja a google hogy rossz formátumot írtam be, nincs találat. Lehet hogy csaló külföldi szám? Csak pár forint van a feltöltőkártyámon, lehet hogy lelopják? Tudom, nem kéne idegen számot felvenni. De felvettem. Holnap lesz a szemműtétem, hirtelen azt hittem nem fogadnak és a kórház hív.
Látom ,közben végig tudtad olvasni.
Szerintem magának sok ember nem kérne, de ahol pici gyerekről van szó,az megint más helyzet.
Ja, látom, szerencsére nem. De azért szörnyű, emberek milyen könnyen pénzt ajánlanak valakinek, akiről azt se tudják számlára költene vagy drogra. de látom, Rabankari informálódott legalább.
Na, leírom hogy jártam: Mivel én is nagyon szerény körülmények között élek, a fal omladozik az ágyam mellett, télen meg befagyok a tusoló alá már évek óta, stb, n em sorolom tovább. Én képtelen vagyok segítséget, főleg pénzt kérni. 2 éve rábeszélt valaki hogy kérjek segélyt az önkormányzattól. Nagy nehezen kértem, de majd el süllyedtem szégyenemben. Hosszas beszélgetés után felajánlotta az ügyintéző, hogy kifizetnek egy számlámat, azt amelyiket én választom. Ledöbbent mikor látta mennyire kevés a rezsim. Mikor azt mondtam annyit használok mindenből, amennyit ki tudok fizetni. Ezen is csodálkozott, mert sok szegény ember tele van adóssággal. Én meg ugye nem kérek, az önkormányzattól is úgy jöttem haza majd le sült a bőr a képemről. Miközben a dolgozók mind bámultak. Borzasztó volt, ezt soha az élketbe nem ismétlem meg.😀
Hát, nem vagyunk egyformák.😀
Már, hogy a viharba ne tanítanák, híresek az igazi angol szabóságok.
Itt is pofátlanul sokat kérnek pl. egy nadrág felhajtásért, de én hiába tudok varrni, nem vállalnék varrást senkinek. Pont elég a családomnak és magamnak.
Nem is reklámozom, hogy tudok varrni, mert akkor rám szállnak, és én sosem kérek pénzt.