Hogy lehet egy ekkora csalódásból felállni? (beszélgetés)
Örülök neki, hogy sikerült.
Tudom, hogy ez belül leg belül nem egészen így van, de ha már képesek vagyunk a külsőn azt mutatni akkor már jó fele megyünk.
Igen meg kell nézni jobban és a mellék zöngéket is meg KÉNE látni.
De mikor a szív diktálja az ütemet akkor nem lehet se látni se hallani.
Kívánom neked, olyan emberel hozzon össze a sors aki szeret és követ és te is követed, Vagyis szeretitek egy mást, nagyon, akkor lesz meg oldás mindenre, mert akkor és csakis akkor nem lesz kifogás, nem lesz mellé beszélés. Szívemből kívánom, hogy neked sikerüljön.
A faluból azért el kell jutni a BOSCH-ig. De ha van ott ovi, az már nagyon jó, az a gyerek majd alszik délben, ha már hajnalban felverték. Megvolt erre régen is a lehetőség, a szülő meg nyugodtan dolgozhatott.
Hogy a hatvani gyárukban lenne óvoda, azt még nem hallottam. Pedig folyamatosan fejlesztenek. Nagyon sokan járnak be oda is dolgozni a faluból.
Igen, én egyértelműen kiöregedtem! :D
Lehet, ebben koraérett vagyok, sőt szerintem megszületni is csak azért születtem meg, mert akkor már untam a vizet. Azóta is kerülöm, ha lehet. Kivéve a fürdőkád víztartalmát.
Félreértés ne essék: a gyerekeimet én vittem vízbe, a két lányomat én tanítottam meg lebegni. Hamar megtanultak, azóta nem kellett strandra mennem.
A legkisebbet, a fiamat elzavartam úszótáborba. Úgyhogy vele egyáltalán nem kellett még anyai önfeláldozásból sem vízközelbe mennem.
Mit tegyek, én szárazföldi vagyok! :D
Kár, hogy nem lehet lájkolni. :)
Sok sikert hozzá!
Sikerült fel állnod? Vagy valami változás történt már? Régen voltam itt.
fel állni nehéz de, biztosan lehet. Próbálkozzál mi előbb a fel állásra. Nem egyszerű, de nem lehetetlen.
Annyiban tényleg hibás,hogy hitegetett.De a végén rájött nem működik,vannak férfiak akik így zárják le a dolgokat.Ez van.Lépj te is le . Minek kattogni...én a pénzt sajnálnám,nem ezt a hapsit.
Legközelebb te is jobban ragaszkodj a dolgaidhoz.Nem áldoznék semmit fel senki kedvéért.
Férfi vagy nem férfi,nem tartom annyira gerinctelennek,mert megmondta,hogy nem megy neki,amikor rávetette magát az ágyra.
(Az hogy nem normális ,az igaz lehet)
Ez van, van aki nagyon szereti a családját.
Nem biztos abban,hogy egy új munkahelyen is megállja a helyét.
Ettől még nem őrült,talán érzékenyebb fajta.Persze ennyiből mi honnan tudhatnánk biztosan,mikor neked sem sikerült kiismerni személyesen sem.
Ha valakivel csak kéthetente találkozom,azt nem tudom rendesen kiismerni. Neked sem sikerült.Nem hiszek az ilyenben.
Lehet te örültél,hogy végre találtál valakit,aztán hiába láttad a jeleket ,lenyelted őket.
Mikor ráugrott az ágyra sírva,akkor is érezted,hogy gáz,de még utána is reménykedtél a közös életben.
Keress tovább,ezt felejtsd el.
A közös életeteket szerintem inkább egyedül tervezted,mint közösen.
Hisz te tettél csak igazán érte.
Ne kaparj senkiért,aki nem tesz ugyanannyit.
Lehetne egy ügyeletes, mert az sem megoldás, ha családok esnek szét.
Az "átkos" szocializmusban a gyárak saját bölcsődéjébe-óvodájába hordták a kicsiket az ott dolgozók, és még örültek, hogy nem kell kerülőt tenni.
De nem is kell általánosítani, nem a munkakzedés időpontja határozza meg a családok szétesését vagy összetartását.
Mi a megoldas?
Nyissanak a bolcsodek-ovodak-iskolak reggel 4-5-kor?
Azért ebben tévedsz!
Falun élek, nincs bölcsőde. Ahol van nagyszülő, ott oda adják a gyereket, ha nincs mama, akkor az anya nem dolgozik! Mert nincs megoldás.
Az óvodai nyitva tartás sem igazodik a műszakkezdéshez. Azaz a szülő rendszerint 5 óra körül indul a busszal, az ovi meg 1/2 7-kor nyit!
Ez nagyon szomorú!
Mi ösztönösen ölelünk, de kérheti is a kölök. :D
Igen, sajnos vannak ilyen rosszul nevelt fiúcskák... mert férfi soha nem lesz az ilyenből.
Az általánosítás nem áll meg, az anya felfogásán is múlik sok minden.
Nekem a fiam a harmadik gyerekem, a két lány után, de inkább lökdösöm kifelé, minthogy tartanám. Egy fedél alatt élünk, és épen a kettéváláson dolgozom, mert úgy néz ki, tartós munkája van. (Illetve megtörtént a nagy élmény, a negatív és a pozitív is... miért is jó rendesen keresni, illetve mi a hátránya, ha nem dolgozik...!)
Ó igen, nálunk is változott.
A lányok és apák szerintem nem gond, legalábbis nálunk semmi ilyen nem volt.
Amíg fel nem tűnt egy udvarló... :D:D:D
Persze, van egy időszak amikor kifejezetten ciki. Aztán szépen változik ez is, anya - felnőtt fia kapcsolattá alakul. Legalábbis így kellene legyen.
Az apák is gondban szoktak lenni a kamasz lányaikkal...
:)
A kamasz fiúkon néha nehéz kiigazodni. Van, amikor éppen nem veszik jó néven az anyai ölelgetést.
:)
Nekem mindegy! Mindenkinek más a jó. Szerencsére nem vagyunk egyformák!
Régebben sem volt ez másként! Mi is dolgoztunk sokat és hétvégén kirándultunk, vagy családi programokat csináltunk.
Most is vannak, akik törődnek a gyerekek lelkével is, csak kevesebben. Be lehet vonni őket a napi tennivalókba és beszélgetni közben.
Ezt egyszer kérdeztem tőle... mi lesz, ha anyukád meghal. Erre a vőlegényem azt válaszolta, hogy akkor ő öngyi lesz... (ott anyu zugivó volt, a vőlegényem meg alkoholista); a 48 éves meg rávágta, hogy áááá, az ő anyja még él vagy 30 évig, ugyan most 70, de annyira jól tartja magát... és nevetett.
De a fene akar egy ilyenre mosni... amúgy félelmetes belegondolni, hogy együtt van egy nővel, leveti a gatyáját, van benne valami kis nyom, aztán azt anyucika megfogja, hogy kimossa ...
Ezek az anyák ezt nem így fogják fel, ők meg vannak arról győződve, hogy jót tesznek a gyerekükkel.
A 48 éves exemnek az anyja azt csinálta az exem volt feleségével (egyszer volt nős, 20 éves korában házasodott a hapi) hogy nem akarta, hogy hozzámenjen a csávóhoz a lány, felédesgette magához, mondván, kávézzanak vagy ilyesmi, és nekiesett, megtépte, verte.
Innentől kezdve nem vagyok kíváncsi pszicho-mamira asszem... nagyon beteg.
Ez a néni néha pongyolában leviszi a panel rengetegben a kisfiának reggel a kávét kis tálcácskán... uhhhh gyerekek. Az ilyen nem férfi.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Fukusima atomerőmű . A megengedett háttérsugárzás 1000-szeresét mérik! Mekkora veszélyben lehetünk?
- Mekkora az esélye annak hogy terhes lehetek?
- Segítenétek? Mitől lehet ekkora hőleesés 5. dpo-n?
- Mekkora lehet az extrém méretű nők vaginája?
- Mekkora ablaka lehet a szomszédnak az én kertemre néző oldalon?