Anna Rizses húsa recept
50 perc
Az Anna Rizses húsa hozzávalói:
1 kg disznódagadó,comb
12 dkg zsír,olaj
40 dkg rizs,
só
delikát.
2gerezd foghagyma
pici bors
Az Anna Rizses húsa elkészítési módja:
A megmosott húst kockákra vágom , serpenyöben zsíron meg dinsztelem Beletesszem a sót delikátot és a fog hagymát megkeverem, és azonnal felöntöm hideg vízzel. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadom a megmosott rizst. Megkeverem, és felöntöm annyi vízzel,{ha kel} hogy jól ellepje, és lassú tűzzön fedő alatt a húst a rizzsel puhára párolom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 3388f1d995, 2010. márc. 11. 10:59
Az anna rizses húsa elkészítési módja és hozzávalói.