Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Anna Mandulamagja recept

Anna Mandulamagja recept

Elkészítési idő 40 perc

Az Anna Mandulamagja hozzávalói:
A tésztához.
36 dkg liszt
25 dkg margarin
22dkg porcukor
20 dkg dió{darált}
2 kanál kakaó
2 kanál rum
citromlé
Krém
1 csomag vanília puding 3 dl tej
25 dkg margarin
13 dkg porcukor
1 mandula aroma


Az Anna Mandulamagja elkészítési módja:
A tésztához valókat egy nagy tálban össze állítóm citromléből annyit teszek,hogy egynemű legyen a massza.Ha kész mandula formákba teszem a tésztát és tíz perc alatt meg sütőm{vigyázva nehogy oda égjen hamar kész!}. A vanília pudingot a 3 dl tejben meg főzőm ha kihűlt akkor a vaj krémmel amit előzőleg a porcukorral jól ki kevertem össze keverem és az aromát is hozzá adom. Ezzel a krémmel töltőm meg a mandula darabokat kettőt teszek egymásba porcukorral meg hintve tálalóm.Másnap lesz puha.

Ez egy igazán ünnepi süti és nagyon egyszerű is..


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az anna mandulamagja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook