Anna Mandulamagja recept
40 perc
Az Anna Mandulamagja hozzávalói:
A tésztához.
36 dkg liszt
25 dkg margarin
22dkg porcukor
20 dkg dió{darált}
2 kanál kakaó
2 kanál rum
citromlé
Krém
1 csomag vanília puding 3 dl tej
25 dkg margarin
13 dkg porcukor
1 mandula aroma
Az Anna Mandulamagja elkészítési módja:
A tésztához valókat egy nagy tálban össze állítóm citromléből annyit teszek,hogy egynemű legyen a massza.Ha kész mandula formákba teszem a tésztát és tíz perc alatt meg sütőm{vigyázva nehogy oda égjen hamar kész!}. A vanília pudingot a 3 dl tejben meg főzőm ha kihűlt akkor a vaj krémmel amit előzőleg a porcukorral jól ki kevertem össze keverem és az aromát is hozzá adom. Ezzel a krémmel töltőm meg a mandula darabokat kettőt teszek egymásba porcukorral meg hintve tálalóm.Másnap lesz puha.
Ez egy igazán ünnepi süti és nagyon egyszerű is..
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 3388f1d995, 2009. dec. 7. 09:11
Az anna mandulamagja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.