Hús kapros-joghurtos öntettel recept
20 perc
Zsírszegény
-
-
-
A Hús kapros-joghurtos öntettel hozzávalói:
30-40 dkg csirkemell,2 evőkanál olaj 1 kávés kanál delikát,1 paradicsom,kb ugyanannyi uborka
2 marék hasábburgonya,1/2 natúrjoghurt,2kávéskanálnyi foghagymakrém kiskanál szárított kapor 1 evőkanál majonéz.
A Hús kapros-joghurtos öntettel elkészítési módja:
a csirkemellet apróra kockázzuk,az olajba menyhén megpirítjuk.a szalma krumplit meg sütjük.a joghúrtot a kaprot a foghagymakrémet és a majonézt összekeverjük.a paradicsomot és az uborkát apróra vágjuk.veszünk egy nagy tálat és egymás mellé pakoljuk a húst a krumplit a paradicsomot és az uborkát.és ha ez elkészült ,az egészet le öntjük az öntettel jó étvágyat hozzá.
ha több húsból csináljuk figyeljünk oda hogy ne egyszerre süsük meg a húst hanem többszörre.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: saci33, 2008. nov. 1. 18:10
A hús kapros-joghurtos öntettel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.