Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Hús kapros-joghurtos öntettel recept

Hús kapros-joghurtos öntettel recept

Elkészítési idő 20 perc
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória -
Zsírtartalom -
Szénhidráttartalom -

A Hús kapros-joghurtos öntettel hozzávalói:
30-40 dkg csirkemell,2 evőkanál olaj 1 kávés kanál delikát,1 paradicsom,kb ugyanannyi uborka
2 marék hasábburgonya,1/2 natúrjoghurt,2kávéskanálnyi foghagymakrém kiskanál szárított kapor 1 evőkanál majonéz.


A Hús kapros-joghurtos öntettel elkészítési módja:
a csirkemellet apróra kockázzuk,az olajba menyhén megpirítjuk.a szalma krumplit meg sütjük.a joghúrtot a kaprot a foghagymakrémet és a majonézt összekeverjük.a paradicsomot és az uborkát apróra vágjuk.veszünk egy nagy tálat és egymás mellé pakoljuk a húst a krumplit a paradicsomot és az uborkát.és ha ez elkészült ,az egészet le öntjük az öntettel jó étvágyat hozzá.

ha több húsból csináljuk figyeljünk oda hogy ne egyszerre süsük meg a húst hanem többszörre.


Kategória: Egytálételek receptjei


A hús kapros-joghurtos öntettel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook