Andi elállós pogácsája recept


50 dkg liszt
2 tojás sárgája
25 dkg ráma margarin
1 evőkanál só
1 sütőpor
2 dl tejföl
15 dkg sajt a tésztába/ tetejére 10 dkg
Az Andi elállós pogácsája elkészítési módja:
A LISZTET A SÜTŐPORRAL ELKEVERJÜK,MAJD A TOJÁSOK SÁRGÁJÁT,A MARGARINT,A SÓT,A TEJFÖLT,ÉS A SAJTOT BELETESSZÜK ÉS JÓL ÖSSZEGYÚRJUK.MAJD ÚJNYI VASTAGSÁGÚRA KINYÚJTJUK A TÉSZTÁT,BEVAGDOSSUK KOCKÁSRA A TETEJÉT,ÉS KICSI POGÁCSA SZAGGATÓVAL KISZAGGATJUK.SÜTŐPAPÍRRAL BÉLELT TEPSIBE BELETESSZÜK,ÉS A TOJÁS FEHÉRJÉVEL A TETEJÉT MEGKENJÜK,ÉS SAJTOT SZÓRUNK RÁ.ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBE SZÉP PIROSRA SÜTJÜK.
NAGYON FINOM,ÉS 1 HÉTIG IS EL ÁLL!
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: 938d8ad563, 2011. jan. 10. 22:23
Az andi elállós pogácsája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.