Sajtpuding recept
A Sajtpuding hozzávalói:10 dkg füstölt sajt
12 dkg zsemlemorzsa
12 dkg parmezán sajt
2.5 dl tej
5 dkg vaj
3 db tojás
só
A Sajtpuding elkészítési módja:
A reszelt füstölt sajtot a tejjel,zsemlemorzsávsl, sóval , a reszelt parmezánnal összekeverve felfőzzük.Ha lehült hozzákeverjük a tojások sárgáját és a felvert habot.Vajjal kikent lisztezett pudingformába töltjük.50 perc alatt kigőzöljük.
A lábas aljára kevés vizet öntünk beletesszük a pudingokat fedővel félig letakarjuk és gyenge tűzön gőzöljük.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. jan. 5. 22:44
A sajtpuding elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.