Sajtpuding recept

A Sajtpuding hozzávalói:
10 dkg füstölt sajt
12 dkg zsemlemorzsa
12 dkg parmezán sajt
2.5 dl tej
5 dkg vaj
3 db tojás



A Sajtpuding elkészítési módja:
A reszelt füstölt sajtot a tejjel,zsemlemorzsávsl, sóval , a reszelt parmezánnal összekeverve felfőzzük.Ha lehült hozzákeverjük a tojások sárgáját és a felvert habot.Vajjal kikent lisztezett pudingformába töltjük.50 perc alatt kigőzöljük.

A lábas aljára kevés vizet öntünk beletesszük a pudingokat fedővel félig letakarjuk és gyenge tűzön gőzöljük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sajtpuding elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook