Amikor lájkot kér valaki fotó vagy rajzpályázatra, nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
6. 94a06e9696 (válaszként erre: 5. - Myra)
2023. máj. 18. 15:33
Függetlenül attól, hogy valóban jó-e amire szavazol és nem mondjuk amúgy az utolsó helyre tennéd?
5. Myra (válaszként erre: 3. - L.luiselotte)
2023. máj. 18. 13:49
Ez miért lenne lesüllyedés? Én mindig szívesen segítek a szavazatommal az engem kérő ismerőseimnek
4. globus (válaszként erre: 2. - PöttyösPanka)
2023. máj. 18. 12:58
Biztosan van ilyen, különben Alekosz-félék nem rúghatnának labdába.
Bááár, ha ő volt a legnépszerűbb, az még szánalmasabb.
3. l.luiselotte
2023. máj. 18. 12:41
Én abszolut nem szeretem a kutyákat, de kb 10 évvel ezelőtt egy hoxás társunk kérte, hogy szavazzunk a kutyájára valamilyen verseny miatt. Én szerettem a csajt és rá szavaztam,egy hónapon keresztül minden nap, azt hiszem meg is nyerte a versenyt, de tujti előkelő helyezést ért el. Szivből örültem neki. ( bár a fiam azt mondta hogy sosem hitte volna, hogy valaha eddig süllyedek )
2. PöttyösPanka
2023. máj. 18. 12:28
Tényleg furi, hogy annak kell nyernie, akinek a legtöbb ismerőse van, nem pedig annak, aki a legjobbat alkotta. Bár gondolom ilyenkor nem a verseny a fő cél, hanem az esemény szervezőjének népszerűsítése.
2023. máj. 18. 12:28
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Visszaéltek a fotóimmal! :(
- Téged nem idegesít, amikor a "fogadd el önmagad, ne légy gátlásos" újságcikkben a fotón hibátlan külsejű személyt mutatnak?
- Tudja valaki hogy mit jelent az "illegál port kommand" hibaüzenet, amikor képet szeretnék feltölteni a fotoalbum.hu-ra?
- Hol találom az Oriflame-es rajzpályázatot?
- Miért nem tudok feltenni képet a naplómba? Mindíg hiba történt üzenetet kapok vissza, amikor próbálom feltenni a fotót!?