Visszaéltek a fotóimmal! :( (beszélgetés)
Neked is szia!
1- tudod, ha egy nő totál kitárulkozik testileg...szóval meztelen, és mindent látni enged, szóval akkor azt mondom, az ne csodálkozzon hogy minősítik egy ilyen oldalon....
2- fizetős az oldal? és akkor az mi alól ment fel dolgokat? az a nő, aki elküldte nekem a linket, Neki is szóltak, hogy Őt is felrakták...ennyi! jóindulatból tudatta velem,hogy én is áldozat vagyok..... most ebben mi a kac kac???????????
3- a Te ismerősöd sztoriját elhiszem, nem is kételkednék az eset hitelességében, mert sokat hallani ilyen visszaélésekről. Sajnálom az imidet, és totál átérzem hogy mit élhetett át lelkileg.
Jogi úton van az ügy...
és nem vagyok kamu! sajnálom hogy így ismeretlenül támadsz.... :(
témához visszatérve... régen mulattam ilyen jót! Kajszi akkora kamunak tűnik nekem, mint ... ahh. Vegyük sorra: 1. a képek nem provokatívak -annyi provokatív fotó van amin csámcsoghatnak, hogy kicsi a valószínűsége, hogy nyaralós tájképesekre fognak kommentelni! 2.disznó oldalon jelent meg -ezek fizetősek általában, tehát lenyomozható már csak emiatt is! 3. egy csaj ismerősétől kapta meg a linket -már bocs, de merre jár a tisztességes csaj ismerős, csorgatni a nyálát? tiszta vicc! honnan tudta a csaj ismerős, hogy kamu a reg? ha összefutnál az ismerősöd képeivel, odadörgölnéd neki, hogy tudok ám a sexhirdetésedről, nesze a link? kac, kac,
4. az én ismerősömmel megcsinálták, hogy bikinis képét, telszámmal felrakták sexhirdetős oldalra, a jelentkezőket lerázta (jó persze nem volt kellemes az a pár hét, amíg levették) vette a papucsát, rendőrségen feljelentést tett, IP címet kikérték a jardok, kiderült, hogy egy kolléganője volt. Kolleginát kirúgták és feren kívül megegyeztek 1 millió Ft kártérítésben. Szóval még jót is tett veled aki feldobta a nyaralós fotóid, mert megvan az idei nyaralásod ára -ha nem egy álati kamu az egész! Remélem segítettem.
Sajnos valószínűleg nem fogod tudni leszedetni. Ezeket az oldalakat általában szerencsétlen lúzer, gyógyegerek működtetik, a szerverek pedig gyakorlatilag lekövethetetlenek.
Az első dolog, amit feltétlenül tegyél meg, egy rendőrségi feljelentés.
Akik itt szórakoznak veled, nem tudják, hogy velük is bármikor megtörténhet. Néha jókat derülök azon, hogy névvel,címmel, fotóval szende háziasszonyok mit tárgyalnak ki. Még itt, ezen az oldalon is.
én probáltam segíteni de nem külted el a linket üzibe...
igy ves magadra...
aztán annyiszor leírtad, h a rád irigykedők stb... hogy végül felfordult a gyomrom!- na össze ne hányd itt magad jó?
Ha jól olvastam (bocs ha nem, csak átfutottam az x oldalt) bikinis tükörben fotózós képek voltak.- olvasd már el még1x mielőtt ide írsz....
De mindegy!
Már bánom hogy megosztottam itt ezt, mert azt hittem, hogy legalább itt több a jóindulatú emberke, erre meg................. ppffff
mé'?????? én már láttalak! :D kis izompacsirták lennének! :D (na jó csak vicc....pusszanat neked!)
Előre ne izguljál! Nyugi! :))
ne izéjjé'má' há' fegyverrel fenyeget! :)
Én amondó vagyok, hogy azt lehet fenyegetni, aki hagyja, hogy fenyegessék! :)
nem MI, hanem TE BA.....meg, ja és képzeld ilyenből szokott lenni gyerek! :)
Ha megnyugtat, akkor közel 40 voltam, amikor szültem és előtte soha (16 évig vártuk a szemem fényét:))
:DDDDD
délután ott volt még.
Fenyeget hogy nem jött meg a menstruációja!!!!!!!
De most nem akarok gyereket +nemis vagyok szerelmes belé
power, ezt neked találtam:
A tudomány ma már annyival fejlettebb, mint akár húsz éve volt, hogy azok a nők, akik jó egészségi állapotban vannak, ugyanolyan egészségesen ki tudják hordani a gyermeküket, mint egy húszéves fiatal anyuka. :D