Almás csirkefasírt recept

- 30 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg alma
- 2 zsemle
- 1 tojás
- 1 vöröshagyma
- olaj
- zsemlemorzsa
- tej
- borsikafű
- só
- bors
Az Almás csirkefasírt elkészítési módja:
A csirkét daráld le, az almát gyaluld szálasra, a hagymát vágd apróra. A zsemlét áztasd tejbe és csavard ki. A ledarált húshoz keverd hozzá az almát, a hagymát, a zsemlét és a tojást. Ízesítsd borsikafűvel,sóval,borssal. Az alaposan összedolgozott masszát tedd egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt őzgerincformába, és közepes tűzön süsd pirosra.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 9ac093e955, 2010. szept. 26. 10:15
Az almás csirkefasírt elkészítési módja és hozzávalói.