Banános kevert tészta recept

- 20 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 2 dl tej
- 10 dkg darált dió
- 1 tojás
- 1 cs. sütőpor
- 2-3 db banán
A Banános kevert tészta elkészítési módja:
A cukrot a tojással kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a diót és a tejet. A banánokat összetörjük, azokat is a tésztához adjuk, és jól elkeverjük. Kivajazott, lisztezett gerincformába öntjük. 170-180 Celsius-fokon sütőben kb. 25-35 percig sütjük. Tömör tészta, ezért lekvárral tálaljuk.
Érett, barnult banánt használjatok.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 9ac093e955, 2010. szept. 17. 12:03
A banános kevert tészta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.