Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Rózsafánk (Kata-féle) recept

Rózsafánk (Kata-féle) recept

A Rózsafánk (Kata-féle) hozzávalói:
Töltelék

4 evőkanál porcukor
1 vaníliás cukor
10 dkg Rama Sütőmargarin
Tésztája

pici só
2 dkg élesztő
6 kockacukor
2 dl tej
3 tojássárgája
30 dkg liszt


A Rózsafánk (Kata-féle) elkészítési módja:
Tészta: Az összetevőket jól kidolgozzuk, és ha megkelt, jön a töltelék. Töltelék: Minden összeteveőit jól kikeverünk. A megkelt tésztát kinyújtjuk, és mint a bejglibe belekenjük a vajas vagy sütőmargarinos krémet. 15 db-ra vágjuk és kizsírozott vagy sütőmargarinozott tepsiben még egyszer kelesztjük, és utána forró sütőben megsütjük. Melegen isteni finom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rózsafánk (kata-féle) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook