Allergiát okozó élélelmiszer bevizsgálása (beszélgetés)
:)
én néha teszek bele 1 kocka étcsokit-úgy finomabb.
de este nem adok neki, mert pörög tőle :D
miért nem hagyjátok abba a tejpépet?
teljesen fölöslegesen teszed bele, szerintem nélküle is meginná.ha már kiütéses lett másodjára nem itatnám ugyanazzal.
nekem is volt egy méhenkívüli ikerterhességem, kipakolták a jobb oldalam((( bízom benen, hogy nekem is össze fog jönni...
jó éjszakát neked, és remélem inden ok lesz a tápszerrel...
Oké!
Mindenképpen megírom mi lett!Igen!Lombikos babák!Nyolc év után lettek!
értem..így már érthető....
mondom, szerintem próbálj vagy másikat szerezni, vagy lecserélni...
viszont az lenen a kérésem, majd a tapasztalatokat írd már meg mindenképpen!
és még egy kérdés: neked is nagy a lányod, ezért kérdezem...az ikrek lombikosok? nem tolakodni akarok, csak nálam ez a helyzet most, hátha tudsz biztatni valamivel((
Szerinted én az írtam,ha visszaolvasod,hogy csak ezt kapja???
Napi 3 kanál"sűrítésre"a kakaóba!!!Egyébként már mindent esznek,mint mi,de ezt már így megszokták és ezért isszák!!!
Köszi a válaszod!
Nem változott a csomagolás,sőt az előző dobozzal összeegyeztettem és minden összetevő ugyanaz?!Ki tudja?Hát igen!Nem olcsó?De ha megint valami bizarr+dolgot találnak benne,ami eddig még nem volt fellelhető akkor mindenképpen megéri!A gyermekünk egészsége mindenek elött!
akkor egy másik rossmann-ban vegyél egy ugyanilyet... reméljük másik szállítmány, másik időponti csomagolás, de ezt a lejárati időből meg tudod állapítani.... ha ettől is kiütéses lesz úgy, hogy az időpont nem egy, akkor szerintem nem a pépnek van baja...
javaslom indíts egy fórumot rossmannos tejpép címmel, hátha odamennek az anyukák, és más is tud tapasztalatokat mondani
Új dobozról van szó? Tehát ha előző amit megettetek és e között van-e különbség akárcsak a csomagolásban?
Mert pl mikor mi még tápszert ettünk közben változott a csomagolása, de mikor alaposabban megnéztem a két dobozt az is kiderült,hogy nem a csomagolás változott hanem az összetétel. Ezért az új dizájn.
Ha így van akkor OÉTI-nél kérhetsz vizsgálatot de nem olcsó.
Én mondjuk nem végig ugyanazt szedtem. Zyrteckel kezdtem, folytattam Claritine-nel, aztán 4évig homeopátiáztam, aztán Xyzalt, majd Aeriust kaptam. Vt még 1 próbaképp de annak nem emléxem a nevére, m abból csak 1 bogyót szedtem...
És sajna 1iket sem bírom:S:( Az allergia meg majd megöl:D
vannak furi dolgok. nekem pl 17 évesen csalánkiütéseim lettek minden allergia elleni gyógyszertől úgy, h ovodás koromban kezdtem szedni. Akkor gócra gyanakodtak, átestem 2 műtéten is, de nem változott semmit a helyzet. jelenleg időnként csak úgy spontán kijön rajtam, tetőtől talpig őrülten viszketek. Májusban kértem időpontot ételallergiatesztre, júl. végére kaptam is...
És sajna a magánrendeléseken nem tudják mindenre megcsinálni.
Nekem sem tudják megmondani, h mi lehet a baj, pedig már másfél éve tart.
Köszi szépen!
Tejet,tejtermékeket fél éve fogyaszt és semmi panaszt nem okozott.A nagylányom anno tejfehérje allergiás volt,tudom,hogy milyen tünetekkel jár.
További ajánlott fórumok:
- Te is szenvedsz az allergiától?
- Fájdalommentes allergiateszt? Van valakinek tapasztalata? Hol van ilyen? A 14 hónapos fiamnak szeretnék csináltatni.
- Segítséget kérek! 26 hetes kismama vagyok és borzasztóan szenvedek az allergiától.
- Hol kezdeményezhetem a fogyasztószerek bevizsgálását?
- A nemesacél okozhat allergiát azoknál, akik fémallergiások?
- Nem szoktam bevizsgáltatni a szedett gombát, de mindenki...