Hol kezdeményezhetem a fogyasztószerek bevizsgálását? (tudásbázis)
Szia! Tettél lépéseket, folyamatban van már az ügy?
Mint írtam, beszámolok róla, ha lesz eredmény, hiszen nem véletlenül fordultam ehhez a fórumhoz, mert én is a prevencióban hiszek leginkább és tényekben. Hétfőn az ÁNTSZ-nél és a Fogyasztóvédelemnél kezdek.
Továbbra is az a a véleményem, hogy az lenne a valós prevenció, ha ilyen fórumon beszélnél róla.
Jogos is lehetne a felvetésed, de itt most kiskorú veszélyeztetéséről és egészségkárosodás okozásáról van szó, nem pedig egy foltról a gatyádon. Ezért mindenképpen jogi útra tereljük az esetet, amint megszereztük a bizonyítékokat és éppen ezért kell nagyon óvatosan kommunikálni, hogy ne semmilyen szinten ne adjunk lehetőséget a támadásra.
Én csak segítséget vártam a bevizsgálást illetően. Az eredményről úgyis beszámolok majd.
nem lenne rágalmazás, ha beírnád
az se rágalmazás, ha valamelyik mosóporos fórumba beírom, hogy a persil nem hozta ki a fűfoltot a gatyámból!
Pont azért szeretnék a végére járni, hogy ha ez a szer a bűnös, akkor ország-világ tudtára hozzam azt. Addig nem rágalmazhatok senki, míg nincs konkrét bizonyítékom És ha egy szerről bebizonyosodik, akkor jöhet a többi vizsgálata is. Tudom, hogy nem kevés pénzbe kerül, de a gyerekeimért megteszek bármit!!!
Nem mondom, hogy nem értek egyet veled.De! Van két tinédzser gyermekem és tudom, hogy bizonyos esetekben a jól irányzott pofon a "csakazértis" útjára vezeti őket. Sajnos a tinik sokkal kiszolgáltatottabbak, mint gondolnánk.
Én csak segíteni szeretnék valakinek úgy, hogy kiderítem, mi volt valójában abban a kapszulában, mert ha tényleg a forgalmazó által feltüntetett összetevő, az nem okoz ilyen mellékhatást. Én rendkívűl elszánt vagyok, mivel már sikerült nyarat csinálnom egy fecskeként.
Köszi a fogyasztóvédelmi linket, hétfőn felhívom őket.
Javaslom, hogy akár itt a Hoxán a szavazásokban tedd fel a kérdésedet, hogy kozott-e valakinél mellékhatást a fogyasztószer, vagy gyógyszer? Akinél igen vedd fel vele a kapcsolatot. Esetleg ha ua. termékről van szó többen felkereshetitek valamelyik búlvár lapot tévét, és akkor lehet ők fizetik a vizsgálatot. Ez többeket érintő téna, a csapból is ezzel bombázzák az embereket, sajnos halálos mellékhatása is volt már ilyen szereknek.
leírhatnád a termék nevét és a jeélentkező mellékhatásokat -mindenki okulására
Tartom a véleményemet, hogy aki minden szart megeszik, az magára vessen... A naív tizenévesnek nincs anyja, apja, hogy lekeverjen neki egy átszállót ilyenkor? (nem veled vitázok amúgy, csak felvetődik ilyenkor a szülő felelőssége)
De ha tényleg ennyire komolyan gondolod, jól nyisd ki a pénztárcádat, mert nagyon nem olcsó. És egy fecske nagyon nem csinál nyarat sajnos.
Igen, jogosan merülhet fel bárkiben ez a megközelítés is, de hidd el, ismerem az illetőt, akinek segítenem kell. Egyetlen bevizsgálatlan szer is okozhat komoly mellékhatásokat és mivel folyamatosan bombázzák a naív tizenéveseket a különböző fogyasztószerekkel, szeretnék valamit tenni, mert már túl vaygok azon, hogy csupán felháborítónak tartom ezt.
Biztos, hogy a termék a hibás? Mert ha valaki minden szart bekapkod, hogy fogyjon jó gyorsan, és baja lesz, nem biztos, hogy nem ő a hibás.. sztem.
A fogyasztóvédelem csak akkor áll szóba veled, ha már van valami kész tény a kezedben a termékkel kapcsolatban. Ezért kellene először bevizsgáltatni.
Fogyasztóvédelem.....gondolom. :O
Kérlek titeket, ne tanácsokat írjatok, hanem konkrét tényeket, ami a segítségemre lehet. Tényleg fontos lenne bevizsgáltatnom őket, mert segítenem kellene valakinek, aki bajba került a mellékhatások miatt. Most bizonyítékokra lenne szükségem, de nem tudom hova fordulhatnék.
hát ha felmerül a kérdés inkább ne szedd be:D
A fogyasztószerek biztonsága érdekelne és nem a hatásossága. Bevizsgáltatnék néhányat! Szerintetek hol tehetném meg??
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő?