Segítséget kérek! 26 hetes kismama vagyok és borzasztóan szenvedek az allergiától. (beszélgetés)
hű,nem lehetett valami leányálom...:)
dezodor nélkül,nyáron nem valószínű hogy túlélnám...se én,se a mellettem levő emberek:P
igaz vannak szagtalanok is,azt biztos tudtad használni!
hát ha rám nem is volt ilyen nagy hatással a fokhagyma,de az biztos hogy én is rosszul voltam tőle!
a fokhagyma kikészítette a gyomrom két napig mint aki nagyon másnapos, feküdtem.
a mézet megettem de égett tőle a gyomrom.
még pár étellel így voltam tej,vaj, üdítők.
az utolsó hónapban azért jobb lett.
igen volt aminek a szagát nem bírtam, parfüm spré dezodor-nem is tudtam használni és a párom se-mert mondtam neki ha befújja magát lehányom az tuti :) .
nagyon nem voltam kívánós-de észrevettem hogy jobban éreztem a szagokat illatokat és az ízeket.
Elméletileg jó, de nekem a parlagfűre nem.
A 19-esben van sok segítség, ha netán valakit érdekelne...
nagyon jó a kecsketej-de csak forralva és visszahűtve.
a sajtot is meg kell kérdezni hőkezelték-e anélkül pocakkal nem szabad.
a tengerisós orrspray nagyon jó kíméletes-de a vitamintablettákat calciumot meg kell kérdezni nem biztos pocakkal lehet-és ha közben mást is szedsz-terhesvitamin akkor oda kell figyelni nehogy túladagold magatokat!
Nem értek egyet, mert terhesen még ilyen homeopátiás gyógyszerek se segítenek!
Ma adott az egyik kollégám egy tanácsot, hogy igyak kecske, ihletve juh tejet, meg sajtokat, mert ugye ezek az állatok megesznek mindenféle növényt, ami bele kerül a lefejt tejbe és egészséges, és ez még a babának sem árthat, szerintem-> neki bevált, nincs semmi baja, és a szomszédjukban van kisgyerek, akinek rendszeresen adják a tejet, ő is rendben van azóta, mert a kicsi is allergiás volt! Egy próbát megér, de azért kérdezd meg az orvosod, hogy Ő mit szól ehhez!
Vannak vény nélkül kapható gyogyszerek rá pl.Claritin
próbáld ki!Lehet hogy segít!
26 hetes kismama vagyok és borzasztóan szenvedek az allergiától. Nappal az orrfúvás, tüsszögés még csak-csak elmegy valahogy, de az éjjeli orrdugulástól nagyon szenvedek. Aludni nem tudok egyáltalán semmit, már a torkom is fáj, és teljesen be van dugulva mindkét orrnyílásom. Reggel fölhívtam az orvosomat, aki azt mondta, semmit nem lehet szedni rá. Ám én úgy gondolom, hogy az nem lehet, hogy fulladozzak és általam a babám sem pihen semmit.
Segítséget kérek, tud-e valaki olyan használható ötletet, amivel jobbá tehetném az éjszakáinkat. Előre is köszi mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- A párom, a szerelmem és egyben az, akitől szenvedek. De őt akarom!
- Jobb hogy megszakítottuk a kapcsolatot egymással? Szenvedek...
- Ekcémás a kezem, nagyon sokat szenvedek vele...Tudtok ajánlani valamit rá?
- Stressztől szenvedek
- Elküldtem és most szenvedek
- Mit szóltok ehhez a sok kismama halálhoz?Szerintem borzasztó, hogy ilyen megtörténhet!!