Mit szóltok ehhez a sok kismama halálhoz?Szerintem borzasztó, hogy ilyen megtörténhet!! (tudásbázis)
Hát ilyet sosem kellemes hallani :(
Én pont a h1n1 hisztéria idejére voltam kiírva.Újságból,netről,tv-ből csak a kórházba került súlyos állapotban lévő,vagy elhunyt kismamákról lehetett hallani.
Annyi minden történhet,eddig is történt,csak nem volt ekkora nyilvánossága.
A szülésben benne van a rizikó..mindig benne volt,most már a legkisebbre szorítottuk ,orvosi eszközökkel,de mégsem nulla...Tök mindegy ,hogy Gerébnél szülsz,vagy egy fullextrás szülészeti központban...benne van,és nem kiküszöbölhető...de felfújni tök jól lehet..ha a média úgy dönt...
ha valakinél egy nagy ér átszakad a szülés folyamán és kivérzik,akkor nincs lehetőség a mentésére,bárki,és bármmi is lehet ott,segítségként ..pár perc ,és kivérzik....
Ennyi.az ember nem isten ,halandó,és mint ilyen sérülékeny..csak ezt a mai világban próbáljuk leplezni,meg eltusolni...mindenki halhatatlannak van beálítva..pedig törékenyek vagyunk..nagyon:)
Szerintem leginkább az figyel fel az ilyenre, aki épp babát vár. Én is felfigyeltem a 9 hónap alatti sok sok halálesetre.
Most meg, mintha senki nem halna bele 1-1 szülésbe.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Halál. Ha megtörténne, ami történne az....