Állásinterjú feladatok (beszélgetés)
hozzáértés+kapcsolatok+szerencse+magabiztosság
Aztán jöhet az állásinterjú.
És volt már telefonos interjúm angolul.
Egyszerű kérdések: mit szeretek csinálni szabad időmben, mit olvasok szívesen, stb...
Nem, nem papíron kellett. Gépen kellett dolgozni.
Az emlékeim szerint:
Adott egy étterem, ahol különböző italokat és ételeket lehetett rendelni. Meg volt adva, hogy miből mennyit kell rendelni és azoknak ki kellett írni az egység árát EURO-ban, illetve a teljes rendelés összegét+service díj. ezt USD-ben is kellett számoltatni. Majd ki kellett írni az 5 EURO alattiak mellé, hogy olcsó, a felettiekhez pedig, hogy drága, stb.
Wordbe: bekezdések, sorközök, kép beszúrás, köré szöveg futtatás, szöveg színezés, stb.
Üzemeltetés papíron.
Az excel+word feladatokra 90 perc. Kevés volt. Az üzemeltetésre 45 perc.
Koszi.
Uzemeltetesi feladatokrol meg nem hallottam.
Az AC-be beleertettem a lenti tesztes dolgot (de nyilvan a helyzetspecifikus feladatok mindenkóholmasok)
Nyilvan az excel es word feladatok is a pozicio komolysagatol fuggoen bonyolodik, de nagyon orulok, hogy ezeket leirtatok, s azt is, hogy peldat is irtatok (pl. a HA es SUM, kepformazas)
Gondolom mindezt papiron, hogy nehogy egyszeru legyen :)
Nekem excel, word és üzemeltetési feladatokat adtak. Nem volt könnyű.
Excelben és wordben is 15 feladat (ha fügvénytől a szum ig, wordben szövegformázás, kép formázás, stb.), illetve üzemeltetés kérdések kb. 20, amely a windows beállításoktól, mindenre kiterjedt.
Nehéz volt.
Miért kérdezed?
Sziasztok?
Előfordult már valamelyikőtökkel, hogy interjún feladatot adtak nektek, amiket meg kellett oldani?
Ha igen miket és hogyan boldogultatok velük? (vagy nem :)
Voltak extrém, furcsa megoldandótok/tesztetek is?
(nem kifejezetten a pszichológiai tesztekre, rajzokra, IQ csekkoló kérdőívekre gondolok)
További ajánlott fórumok:
- Érti valaki a logikai feladatokat?
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Sok fiatal jön hozzánk állásinterjúra, kérdezik, van-e home...
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Érdemes-e elmennem erre az állásinterjúra?