Érdemes-e elmennem erre az állásinterjúra? (beszélgetős fórum)
Helybe is minimum 10 perc... De lehet 30 perc. pl egy helyet megnéztem. Gyalog kb 10 perc, 2 megálló...
Témakiíró hogy döntött vajon?
:D
Na de ennyire?
Nem tudja miről maradt itt le!
Már elfelejtetted az itthoni ügymeneteket? :)
Itt minden máshogy műxik!
Na és, hogy döntöttél?
(szerintem semmi értelme erre elmenni)
Mar irta h pestre kell mennie,a munka lenne 20kmre.
En sajat tapasztalatombol kiindulva nem mennek ilyen messzire,bar volt mar ra 1x pelda h baratommal elmentunk miskolc mellol,pest melle ( a melo is ott lett volna). Felvettek,mindkettonket,de nem tudtuk vallalni mert nem volt mivel munkaba jarni.
En probalnek utana jarni h hany ember megy erre a tesztre,hany fot vesznek fel,hany fordulos a teszt stb...
Es h minek kell lemenni a terkeprol a vegeredmeny miatt?
Posta,telo,email? Nincs?
Nagyon kicsi az esélyed hogy vidékről szakirányú felsőfokú végzettség, és gyakorlat nélkül
bekerülj egy budapesti bankba. Túljelentkezés van banki gyakorlattal rendelkező helyben lakó diplomásokból , mert magasak a fizetések, de nagyok a követelmények is. A tesztet azért kell előttük megírnod hogy senki ne tudjon neked segíteni. Ha még az odautazás is gondot okoz akkor helyben kell a képesítésednek,és a tényleges tudásodnak megfelelő állást keresned.
"az eredményéért el kellene mennrm Kecskemétre"
XXI. század...
Telefon?
Kamunak néz ez ki rendesen...
Muszáj meghirdetni esetleg az állást, akkor is, ha már van ember :(
igeennn nem vagyok mai tyúk.. ;) de aktív korú és kicsit benne vagyok az álláskeresésbe. ( igaz teljesen más kör )
Akkor tényleg térítették... én is kaptam vissza utiköltséget.
20 km miért kerül ilyen sokba?
Repülô vagy taxi?
tetű vagy nem tetű, nincs sok választási lehetőség,
kiszolgáltatott mindenki
Sok évvel ezelőtt a kiskönyvünkbe beírták ha nem a saját lakcímeden voltál interjún.
Talán most is van ez, pecsttel igazolják hogy felvételi tesztet töltöttél ki...
Busz / vonatjegy megőrízni. És kifizették.. Munkaügyi központ.
Vagyis azzal tudod igazolni abba a városba azért voltál ott...
Nem. Van egy rahedli helybeli jelentkező.
A munkatárs választásnak ez egy tetű módja szerintem... :(
Az a baj, a bankok felvételi rendszere több fordulós, akár a 3.-4. teszten is elvérezhetsz.
A másik kockázat nélkül nincs üzlet :( Ha biztos vagy a szakmai tudásodban, sajnos ide kell venni a küllemet is, még ha azt is mondják az nem lényeges, de igen az is lényeges, ha így a kettő meg van, próbálkozz.
További ajánlott fórumok:
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Sok fiatal jön hozzánk állásinterjúra, kérdezik, van-e home...
- Voltatok már olyan állásinterjún, ahol IQ tesztet is kellett kitölteni?
- Abortusz esetén érdemes-e magánorvost fogadni? Ha igen tudnátok-e jó orvost ajánlani?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Új gázszolgáltatóval kapcsolatos tapasztalatokat kérnék! Érdemes-e átlépni?