Állandó fáradtság mitől lehet? (beszélgetős fórum)
Fogalmam sincs. Nekem csak úgy jött. Amúgy összelehet szedni bárhol főleg uszodákban.
A meleg nedves környezet is nagyon szép számban elszaporitja a gombákat! Tehát fürdés után nagyon jól meg kell törölni minden hajlatot! És pl. a szorosabb nadrágok is árthatnak!
Ha annyi édességet eszel ne csodálkozz hogy az van :) a gombák a cukrot eszik, abból táplálkoznak és ha csokit eszel akkor remek helyet adsz nekik a szaporodni, igy csak több lesz hisz mennek oda táplálkozni!
Nekem is nagyon nehéz hidd el, mert nagyon édes szájú vagyok.
nekem is ugyanilyen tüneteim vannak. Natúr joghurtot bátran ehetsz vagy diétásat, müzlivel, zabkorpával pl. én már mindent elolvasok amit megveszek mennyi cukor van benne ha egyáltalán képes vagyok olyant megvenni amiben van. És főként diétás legyen..
Koszi a segitseget:)
Mar az is haladas lesz ha az edesseg evest abbahagyom,de ez a legnehezebb dolog is....
De vhogy hozza kell szoktassam magam,mert mar regota olyan"jol" erzem magam mint akin átment az uthenger...levert vagyok,ideges,mindig fázok(szegeny gyereket is sokszor tulsagosan feloltoztetem,mert azt hiszem o is fazik,kozbe velem van a baj...)
Aztan meg ugy kivanom az edesseget hogy ha lakatravolna zarva a konyhaszekreny,azt is kepes lennek leragni rola:P
Na de osszeszedem magam,csakazertis:)))!!!!!!!!!
Álmosság, fáradtság, levertség, mély depresszió, állandó hideg érzet.
Nőgyógyászatilag, több folyás a kelleténél, ami többféle lehet vagy simán folyás és sok egyszerre vagy túrós szerű fehér folyás!!
Ami együtt jár a viszketéssel, és azzal hogy begyullad a hüvely és a szeméremajkak is!
Én ha akartam mindig kitudtam belőle jönni, persze ehhez kell gyógyszer és a mindennapjaid is át kell alakitanod...
Pl. én régebben annyit ettem hogy csak na összevissza mindent, pl. este nyolc körül három szelet fehérkenyeret, tv. előtt chipseket, rágcsáltam valamit mindig, sose mozogtam, három naponta ittam meg egy liter vizet...egy perc alatt megettem egy tábla csokit stb stb..
Most viszont elkezdtem pár hete csinálni magamtól egy törzsgyökeres változtatást.
Pl. soha többé fehér kenyér!!!!!! Soha többé fehérliszt, se tészta se semmi ami fehér lisztből van!!!!
soha többé csoki, ha mégis csak diétás, nagyon finomak vannak már a boltban!!! Vagy ha vétkezni akarok mert nagyon megkivánom akkor egy kocka egy nap!!! Másnap már nem!
Rengeteg folyadék, minden nap legyen meg a két liter!!! Szénsavas üditők kizárva, szénsavas ásványviz kizárva, vagy szénsavmentes ásványviz, vagy bébi ital, vagy tea édesitővel!
Cukrot tilos enni hisz ebből táplálkozik a gomba!
Viszont nagyon jó candidára a kül. zöldségek, párolva, nyersen salátának pl.
Gyümölcsök közül a banán nem ajánlott!! Magas a cukortartalma, viszont a savanykás gyümölcsök jöhetnek.
Aszalt gyümölcsök szintén tilosak!
A kenyerek kizárólag rozslisztből vannak amiket eszek, ugyanis rengeteg barna kenyeret lehet kapni, csakhogy vigyázni kell velük nagyon, mert többnyire azért barnák , mert megvannak szinezve!!! Szóval minél nehezebben tudod összenyomni és barna kenyér, rozsliszt. annál jobb!!!! Röviden ennyi. szivesen segitek ha kell valakinek.
Jó, megnyugodtam:)
Csak gondoltam megkérdezem.
Én is fáradt vagyok mostanában, de nekem ez a nappal van összefüggésbe. Előbb sötétedik, ezért előbb elfáradok én is.:))
igen biztos vagyok, kb. három hete.
Nyugi én rendszeresen járok controllra amint mondtam már nyolc éve!
:)))))
Tudtam a betegségről:) Most nem akarom játszani az okosat. Csak gondolom megemlítem Angelnek, hátha nem jut eszébe:)))
További ajánlott fórumok:
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Az állandó orrdugulás mitől lehet?
- Köldöktől jobbra állandó fájdalom nem túl erős de állandó.Szükséges orvoshoz fordulni, vagy mitől lehet?
- Szerintetek mitől lehet ez a fáradtságérzés, rosszkedv?
- Állandóan bevörösödik a szemem a fáradtságtól, tévézéstől? Mit lehet tenni ellene?
- Napszúrás esetén lehet 39 fok feletti láz? Gyengeség, fáradtság az egyéb tünet más nincs.