Szerintetek mitől lehet ez a fáradtságérzés, rosszkedv? (tudásbázis)
Nem tudom, hány éves vagy, de én, mindenképpen a neurológust ajánlanám, mert ő ki tudja vizsgáltatni, nincs-e agyi érszűkűlet, ami okozhatja ezeket a tüneteket.Ha a labor, ahogy olvasom jó, akkor ez tűnik a megoldásnak, hogy neurológushoz menj.Egy vékony ér szűkűlete is okozhat komoly panaszokat.Szerintem, ne várj vele,hogy elmúlik.
Tolerálná, vagy nem, nem ez a lényeg. Menj dokihoz, majd ő eldönti, hogy mitől lehet. További szép napot!:)
Hú, remélem nem...a párom nem igazán tolerálná a dolgot...
Szia!:) Mindenképpen keress fel egy pszichológust /vagy pszichiátert/, mert a tüneteid alapján akár depresszió is lehet.
A háziorvoshoz, és ő tud tovább irányítani. Több helyre nem is lehet az utcáról beesni.
Igen,sportolok, legalábbis próbálkozom, de elég gyenge vagyok mostanság...mennék én vissza az orvosokhoz, de fogalmam sincs hova tovább...
Sportolsz valamit?? Levezetésnek nagyon jó a kocogás!!! nekem bejött!
Akkor irány vissza az orvoshoz, mert itt hiába tippelgetünk tovább.
Szedek minden lósz*rt, nem hiszem...tavaszi fáradtság még rá is tehet, de előbb jelentkeztek a tünetek...
Tavaszi fáradtság, ami szimpla vitaminhiány?
Ne viccelj, simán! Hiába hiszed, hogy a Te problémád nem nagy, ha nehezen tudod megemészteni, akkor lehetnek tünetei.
Nincs semmi nagyobb gondom, max a jövőm miatt szoktam stresszelni, úgy érzem nincs megoldás...
:-/ Lehet ettől van talán?
Nekem is a stressz hoz ki ilyen tüneteket.. főleg ha nem látom a megoldást.. Aztán amikor megoldódik valahogy az utótünetek lesznek hasonlóak.. de lassan elmúlik..
Akkor viszont jó lenne egy neurológiai kivizsgálás!
Talán kicsit kikéne zokkenni a mindennapi kerékvágásbol,kicsit kikapcsolodni ,szorakozni,ilyesmi
Nem...ez sem lehet...nem dolgozom sokat.
Bármi is legyen az ok, vállalj kevesebbet, bátran foglalkozz Magaddal többet, abból nem lehet baj! :-)
Annyira most nincs nagyobb gondom sem...
Nekem akkor volt ilyen nagyon durva tünetekkel, amikor két helyen melóztam, reggel 7-kor mentem el otthonról és este 11-re értem haza, hétvégenként is dolgoztam, egész nap szívtam a cigit. A főállásom stresszes volt, a másodállás pedig teljesítményre ment. Ráadásul mindemellett folyton hívogattak az ismerőseim az ügyes-bajos gondjaikkal, hogy oldjam meg helyettük.
Külső ok?
A lelkiek is megviselik az embert.
Dohányzol? (ez nem szemrehányás, merthogy én igen...)
Sziasztok!
Hónapok óta iszonyatos fáradtságérzettel, szédüléssel, memkóriazavarral, ingerlékenységgel küszködök!Nyomás a fejben,sápadtság,hidegérzet...
Voltam vérvételen,minden eredmény normális lett.Vas-pajzsmirigy-cukor is!Szerintetek mi lehet a gond?Van még valaki aki hasonlókat tapasztal?
További ajánlott fórumok: