Államilag támogatott lombikot hol, kinél lenne a legjobb? (tudásbázis)
Ez nagyon olyan téma, minthogy ki milyen kabátot hord.
Meg kell nézegetned, olvasgatnod róla, felmérni, hogy hol mennyi idő bekerülni, van e várólista, melyik van közelebb és a többi.
Mikor nekünk kiderült, hogy csak lombik, akkor először olvasgattam, plusz ismerősi körökben puhatolóztam. Majd a nőgyógyászom is ajánlott egyet, két konkrét orvossal.
Végül az mellett döntöttünk, a BMC mellett. Első konzira is már két hónapra adnak időpontot, és nincs várólista. Ahogy megvannak a vizsgálatok, úgy kezdődhet az inszem vagy a lombik.
Hozzánk ez van a legközelebb. Minden vizsgálat ingyen van, kivéve, amit egyébként sem támogat a tb.
Olyanok véleményét és információit várom, akik államilag támogatott lombikbébi programban vesznek részt az erre kinevezett intézményekben.
Melyik intézményben, kinél lenne a legjobb mindezte elkezdeni?
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy van-e nem nappali tagozaton főiskolai oktatás, ami államilag támogatott?
- Államilag támogatott félévek
- Ha felvesznek fősulin államilag támogatott szakra, akkor milyen költségekre kell számítani?
- Ha abbahagytam az első államilag támogatott okj-s képzést, akkor már nem jelentkezhetek egy másik államilag támogatott levelező képzésre?
- Mi a különbség az állami ösztöndíjas képzés és az államilag támogatott képzés között?
- Államilag támogatott OKJ