Algák és búzafű szedése étrendkiegészítőként hasznos lehet a szervezetnek? (tudásbázis)
Sajnos már nem tudom, majdnem 20 évvel ezelőtt volt ez, és anyám volt a nagy guru.
Nem konkrét betegség miatt ittuk, úgyhogy arról nem tudok referálni, de az általános hatása nagyon pozitív volt: energetizál, (a kezdeti méregtlelenítés után) nagyon szép lett a bőrünk, kiegyensúlyozza az emésztést és metabolizmust. Van aki tapasztal étvágycsökkenést is (rengeteg ásványi anyag, nyomelem, vitamin van benne).
Szerintem feles rögtön ennyit beruházni rá. Mondom ezt úgy, hogy nekem van.
Egy sima befőttes üvegben, műanyag dobozban vagy tepsiben is lehet csíráztatni, csak nem kell úsztatni a magokat, hanem nedves kendőre, papírtörle, szűrőre tenni, és lefedni úgy, hogy elég párás közegben legyen, de köyben szellőzön is.
Ha van hozzá türelmed, kedved , itt egy egyetemi doktori prezentáció.
Mennyire nehéz magunk termeszteni? Illetve egy présgép milyen árban van?
Még pár éve próbáltam csíráztatni búzafüvet a nyuszimnak, és szépen megnőtt, de kis idő után mindig penészes lett. Igaz én állatkereskedésnél vettem neki a búzafűmagot és csak valami műanyag dobozban csíráztattam sok vízben. Lehet ez volt a baj?
Algák és búzafű szedése étrendkiegészítőként hasznos lehet a szervezetnek?
Nagyon jókat olvastam ezekről, de engem tapasztalatok is érdekelnének.
További ajánlott fórumok:
- Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Mennyi D vitaminra van szüksége a szervezetnek? Ti mennyit szedtek?
- Mennyi C vitamint ajánlott naponta a szervezetünkbe juttatni?
- Ha antibiotikum szedése kiöli a jótékony baktériumokat is, akkor annak milyen következményei lesznek később a szervezetre?