Alexander születése 2. rész: Szülés után betegség (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Alexander születése 2. rész: Szülés után betegség
Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok! Jól esik ezeket a sorokat olvasni. Főleg, hogy én meg mindig pont úgy érzem, hogy gyenge vagyok. A mai napig sokszor rám tör a pánik, hogy valamiért visszakerülök. Tudom, hogy mások sokkal nagyobb problémákat küzdenek le, de bennem ez is már nagyon mély nyomot hagyott, és Alexben is, azóta rettentő anyás lett, és lassan kiszorítja apát az ágyból :) Egyébként hálistennek jól vagyunk, azóta nem történt semmi gond.
Még egyszer köszönöm Nektek! :)
Ismerem az epegörcs élményét, kipróbáltam néhányszor...
Ha az első két-három alkalommal azt mondják, hogy azonnal megműtenek, örömmel rohantam volna!
Aztán megtanultam "lekezelni" a dolgot és manapság, az utóbbi fél évbem csak egyszer volt egy kisebb.
Viszont Folyamatosan eszem a REGALEN (gyógynövény) cseppeket, a megadott kúrát újra meg újra kezdve.
Állítólag kétféle kő van, az egyik oldható, a másik nem. Lehet, hogy nekem szerencsém volt??? Már jó ideje nem érzem azokat a görcsös mozgásokat sem a hasam jobb oldalán, amik leginkább egy erős magzatmozgáshoz hasonlítanak. El kellene mennem újra ultrahangra...
Minden esetre a Regalen segít a májnak és az epének is!
A tökéletes terhesség és a császárt leszámítva az így is jól sikerült szülés után kijárt nekem a rossz. Nem közhely, ha azt mondjak jó után csak rossz jöhet és fordítva...
Ugrás a teljes írásra: Alexander születése 2. rész: Szülés után betegség
További ajánlott fórumok:
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Bora és Bence születése, avagy ikerszülés 18 évesen
- Nem bírunk betelni a lányunk születésével – Az én szüléstörténetem
- Az én szüléstörténetem, avagy Kinga baba születése
- Az én szüléstörténetem - Alexander érkezése
- A szülés után járó anyasági támogatást kisfiam születése után 2, 5 héttel igényeltem meg mikorra várható, hogy megkapom. Köszike