Albert keksz recept

Az Albert keksz hozzávalói:
2 nagy csomag keksz

Krém:
4 kanál liszt
4 kanál csokis vagy vaniliás pudingpor
4 kanál kakaó
6 dl tej


Az Albert keksz elkészítési módja:
Ezeket simára keverjük, 15 percig állni hagyjuk. 50 dkg Rama margarint 30 dkg cukorral és 1 dl erős kávával felfőzünk (lehet nescafé is). Összekeverjük az előző masszával és sűrűre főzzük. Melegen tölthetjük, bevonjuk, kókuszreszelékben meghempergetjük. 24 órát pihentejtük. Ferdén vágjuk fel!

Érdemes fél adaggal kipróbálni, úgy is elég sok lesz belőle.
Ferdén vágva szép csikos lesz. Nagyon finom!
Én kevesebb cukrot teszek a krémbe, talán margarint is kevesebbet, mert nekem igy tul édest, lehet kisérletezni!
Remélem izleni fog.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az albert keksz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook