Albert keksz recept
Az Albert keksz hozzávalói:2 nagy csomag keksz
Krém:
4 kanál liszt
4 kanál csokis vagy vaniliás pudingpor
4 kanál kakaó
6 dl tej
Az Albert keksz elkészítési módja:
Ezeket simára keverjük, 15 percig állni hagyjuk. 50 dkg Rama margarint 30 dkg cukorral és 1 dl erős kávával felfőzünk (lehet nescafé is). Összekeverjük az előző masszával és sűrűre főzzük. Melegen tölthetjük, bevonjuk, kókuszreszelékben meghempergetjük. 24 órát pihentejtük. Ferdén vágjuk fel!
Érdemes fél adaggal kipróbálni, úgy is elég sok lesz belőle.
Ferdén vágva szép csikos lesz. Nagyon finom!
Én kevesebb cukrot teszek a krémbe, talán margarint is kevesebbet, mert nekem igy tul édest, lehet kisérletezni!
Remélem izleni fog.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: e3cb22e08d, 2009. jan. 17. 17:08
Az albert keksz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.