Akik futópadon edzenek! :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Az mit jelent, hogy ha az volt a futópadhoz írva, hogy max. napi 45 perc, de a használati utasításban ez nincs benne. Mi lesz ha többet használom??
És arról valaki tud valamit, hogy a futópadon futni nem ugyanolyan mint a szabadban? Mert egy futópadon könnyebb, amiatt h megy alattad a talaj. Nem tudom, h igaz-e csak ezt olvastam.
Szia!
Köszi ilyenem nekem is van. :)
Szia!
Én edzőterembe kezdtem járni kb. 2 hónapja, és először magamtól kezdtem el futni a futópadon, de nem fejlődtem sehova. Aztán a férjem ajánlotta ezt az ezdéstervet, és eddig bejött. Már a 4. hétnél tartok...
Mint már írtam: megvettem. :)
Elektromosra nincs pénzem, mivel még használtan is egy kisebb vagyonba kerül...
Megkérdezhetem, hogy neked milyen futópadod van?
Mechanikus, elektromos?
Szia!
Igyekszem majd helyes beállítani magamnak a napi edzéseket...
Azt nem várom meg, hogy ruhaszárító legyen belőle, akkor már inkább túladok rajta. :D
:D
Most mit tegyek...már a lételemem lett! :)
Sziasztok!
Évek óta vágyom már egy saját futópadra, de eddig mindig volt valami ami miatt halogatni kellett a dolgot.
Tegnap viszont rátaláltam az Igazira, igaz használtan...de újra sajnos nem telik jelenleg.
Mechanikus futópadom lesz, bár mágnesfékes.
Remélem szeretni fogom. :)
Hétfőn fogom kezdeni vele az intenzív edzést! :)
Leginkább a combjaimat és a fenekemet szeretném formába hozni, feszesíteni.
Várom a tapasztalat megosztásokat, hozzászólásokat, jó tanácsokat mindenkitől aki szintén futópadon igyekszik formába hozni magát! :)
(Akár otthon, akár edzőteremben!)
További ajánlott fórumok:
- Ha intenzíven gyalogolok futópadon attól is lehet fogyni?
- Milyen problémára utal, ha futás közben zsibbad a jobb kezem? Futópadon kezdett el zsibbadni, pedig nem erőltettem meg magam
- Akik sokat akarnak fogyni, azok heti hányszor edzenek?
- Fogyás futópadon
- Elektromos futópadon, kétnaponta kb 3 km-t futok (kocogok, gyors tempóban sétálok) Fogyózom is, de valahogy nem mutat a mérleg kevesebbet
- Intervallum edzés futópadon