Elektromos futópadon, kétnaponta kb 3 km-t futok (kocogok, gyors tempóban sétálok) Fogyózom is, de valahogy nem mutat a mérleg kevesebbet (beszélgetés)
Hidd el, 1-2 hónapon belül meg fogsz lepődni. Eleinte várod, nem történik semmi, majd csak csinálod , és amikor nem is várnád észreveszed, jesszus, lötyög a nacim. :)
Kitartás! Ismerem az érzést!
Csak kitartás, és jó lesz, meglátod! Mióta csinálod?
Nem kell türrelmetlennek lenni. Lehet, hogy a mérleg még jó ideig csak icipiciket fog kimozdulni bármely irányba, de majd észreveszed, hogy bővül a nadrágot, a pólóid, mindened. Kitartás. Nagyon jó mozgást választottál. Jó a futópad, hidd el. Én is sokat futottam padon, most bicajjal járok, amikor csak tehetem. A súlyom mindössze néhány kilóval kevesebb sok- sok hónapi munka után, viszont látványra egész más a helyzet, kifogytam mindenemből szinte, mindenki azt hiszi, több 10 kilótól szabadultam meg. A zsir sokkal kevesebb súlyt nyom, mint az izom. Csak csináld tovább, sok erőt és kitartás kivánok neked!
üdv: tütter
További ajánlott fórumok:
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?
- Fogyás, ahol nem az idővel, hanem a türelmetlenséggel állunk hadban...Nyárra már mutasson valamennyivel kevesebbet a mérleg
- Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg?
- Vajon többen születtek Budapesten vagy kevesebben, mint amennyien jelenleg ott laknak?