Ha intenzíven gyalogolok futópadon attól is lehet fogyni? (beszélgetés)
Ezzel az étrenddel semmi esély. Nulla. Ez már rendes koplalás, amint valamit bejuttat, a szervezet sos elkezdi raktározni.
Energia mozogni meg semmi nem marad.
Sokkal többet lehet ennél enni, nem kell koplalni, kínlódni, csak okosan kell csinálni.
Nem dietazni kell, hanem egy olyan egészséges étrendet kialakítani, ami élethosszig megtartható.
Plusz mozgás, pulzuskontrollal, 130-140 BPM között (ami nem a kényelmes gyaloglás).
Mert szarul kajálsz, meg kell tany diétázni, kalóriát számolni, fehérje/szénhidrát/zsir
Addig esélyed sincs, pláne hormon problémákkal...
Abonettet egyél reggelire.
Aztán ebédelj, és vacsorázz is. Meg uzsonna.
Én a koplalással ellentétben így sikeresen fogytam.
Használd a kalóriabázist. Ki tudod számolni, mennyit kell enned, hogy fogyj, a mozgást is tudod vezetni.
Túl keveset eszel szerintem.
Én is 🙂
Akkor is nagyon kevés amit eszel, ez koplalás.
Hány éves vagy?
Egyrészt ez nagyon kevés, másrészt rossz, sziinte semmi fehérje, tiszta szénhidrát.
Reggelire és ebédre vajas kiflit általában,vagy melegszendvicset.Vacsorára semmit vagy zöldségeket.Édességet közbe-közbe.van úgy,hogy napokig nem eszem főtt kaját.
170 centi vagyok és 78 kiló.
Hormonpótlót kell szednem,úgyhogy eléggé oda van a hormonhàztartásom.
Ezért is félek nehogy hízzak tőle sokat.
Lehet bizony.
Én úgy csináltam, hogy emelkedőn lassabban mentem, majd simán gyorsabban.
Így valtogattam.
Hány kiló vagy?
Mennyit szeretnél fogyni?
Atlétikara jártam, gyorsgyalogoltam.
Heti három edzés, elég keményen. Az egész más volt, mint futópadon gyalogolni.
Van rajta emelkedő?
Az enyém automata emelkedős a legmagasabbon megyek 6km/h napi fél órát.
Én nem fogyok.Hála égnek.Nekem nem lenne jó.Én azért használom mert kikapcsol és imádom:-)
Viszont a fenekem kerekedig.Szerintem a hegymenet miatt.130as pulzussal nyomom.Ezt is nezni kell.
További ajánlott fórumok:
- Szülés után az intenzíven 1. rész
- Normális az, ha egy hároméves NAPONTA nagyon intenzíven hisztizik? :-(
- Mikortól indul meg a pocak növekedése intenzívebben?
- Hogyan tegyem intenzívebbé az öblítők illatát?
- Milyen problémára utal, ha futás közben zsibbad a jobb kezem? Futópadon kezdett el zsibbadni, pedig nem erőltettem meg magam
- Ha naponta nagyon intenzíven tornázom, az Ab Rocketen, akkor mire kell figyelnem, hogy ne legyen semmi bajom?